Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Έρχεται για μία προβολή, για τα παιδιά το νέο φιλμ της Pixar, "Φύγαμε"

Πάτρα: Έρχεται για μία προβολή, για τα π...

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο, στις 21.15

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους καθώς το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο θα φέρει την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 για μία προβολή στις 21.15, τη νέα, πρωτότυπη ταινία της Pixar και της Ντίσνει, το «Φύγαμε - Onward» που αφηγείται την ιστορία δύο εντελώς διαφορετικών σε χαρακτήρα, αδερφών ξωτικών, τα οποία διαπιστώνουν έκπληκτα πως έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή μόνο για μία ημέρα. Αρκούν όμως ένα μαγικό ραβδί κι ένα ξόρκι που εκείνος έχει αφήσει πίσω του ακριβώς γι’ αυτόν το σκοπό;

Η κινηματογραφική μαγεία του στούντιο της Pixar που το 2017 μας έδωσε το συγκινητικό και τιμημένο με 2 Όσκαρ, «Coco», ακουμπά στο «Φύγαμε», όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, μια διασκεδαστική, αν και συγκρατημένης δυναμικής ιστορία πάνω στις οικογενειακές αξίες, τη διαχείριση της απώλειας και, όπως σε κάθε σύγχρονο παραμύθι, τη δύναμη της φαντασίας.

Ο σκηνοθέτης Νταν Σκάνλον («Μπαμπούλες Πανεπιστημίου») περιγράφει ευρηματικά μια αλλοτριωμένη καθημερινότητα χωρίς πίστη σε μύθους και «υπερβάσεις», διαλέγει ως πρωταγωνιστές τρεις αξιολάτρευτους χαρακτήρες (τα δύο αδέρφια και η έτοιμη για όλα μητέρα τους) και μπολιάζει με χιούμορ, θέαμα και συναίσθημα μια περιπέτεια ενηλικίωσης που, χωρίς να φτάνει τις… υπαρξιακές ανησυχίες του «Toy Story 4», μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του νεανικού κοινού.

Το διάρκειας 102 λεπτών φιλμ ανιμέισον, έχει βγει σε διανομή της Feelgood, και είχε κάνει την πρεμιέρα του στο 70ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου στις 21 Φεβρουαρίου 2020 ενώ στις ΗΠΑ ξεκίνησε να παίζεται αρχές Μαρτίου αλλά λίγο μετά οι προβολές του διακόπηκαν λόγω της πανδημίας. Έχοντας λάβει θετικές κριτικές το φιλμ πρόλαβε να κάνει εισπράξεις 103 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Κρις Πρατ, Οκτάβια Σπένσερ, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους.

Για την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και έως την Κυριακή 5/7, στο σινε-Κάστρο στο Ρίο θα έρθει για προβολή το κοινωνικό θρίλερ «Διαρρήκτης Υψηλής τέχνης – The Burnt Orange Heresy», διανομής Odeon, σε σκηνοθεσία Τζιουζέπε Καποτόντι με το Δανό ηθοποιό Κλάες Μπανγκ, την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και τους Ντόναλντ Σάδερλαντ και Μικ Τζάγκερ. Διάρκεια 98 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture