Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο έως και τις 28 Ιουνίου 2020

Τι παίζει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο ...

Έως την Κυριακή 21/6 προβάλλεται η "Αβάνα, η πόλη των κατασκόπων" και ακολουθεί το "Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλια σου" με την Κ. Ντενέβ

H πιο τελευταία ταινία του σκηνοθέτη Ολιβιέ Ασαγιάς «Αβάνα, Η πόλη των κατασκόπων» με την Πενέλοπε Κρουζ, τον Έντγκαρ Ραμίρες, τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και τους Άνα ντε Άρμας, Λεονάρντο Σμπαράγκλια, Βάγκνερ Μόουρα, διάρκειας 125 λεπτών, προβάλλεται έως και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 στις 21.30 στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο.

Είδος ταινίας: Κατασκοπικό

Περίληψη

Αβάνα, αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο Κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες, κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν. Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να διεισδύσουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

Από τη Δευτέρα 22 έως και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 21.30 θα παιχθεί η Γαλλική δραματική κομεντί «Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλια σου».

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Γαλλική ταινία, σε σκηνοθεσία Σεντρίκ Καν με τους: Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπερκό, Σεντρίκ Καν.

Μια οικογένεια συναντιέται σε μια έπαυλη στη Νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια της μητέρας. Η χαρούμενη συγκέντρωση θα αναστατωθεί ξαφνικά, όταν καταφθάσει απρόσκλητη η μικρότερη κόρη την οποία όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν.

Τέλος από την Πέμπτη 25/6 έως και την Κυριακή 28/6 στις 22:00, προγραμματίζεται η προβολή του κοινωνικού θρίλερ «Οι Μεταφραστές» σε σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μανώλης Μαυροματάκης, Λαμπέρ Ουιλσόν, Όλγα Κιριλένκο, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Εδουάρδο Νοριέγα, Άλεξ Λόθερ, Άννα Μαρία Στουρμ, Φρεντερίκ Σο, Μαρία Λέιτε, Σάρα Ζιροντό, Πάτρικ Μποσό.

Διάρκεια: 105 λεπτά

Το συγκεκριμένο φιλμ έκανε πρεμιέρα στις Αθηναϊκές αίθουσες την Πέμπτη 18/6.

Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό. Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι..

Για τους «Μεταφραστές - Les Traducteurs» να προσθέσουμε, πως χαρακτηρίζεται ως ένα θρίλερ, σκέτη σπαζοκεφαλιά. Μία απολαυστική ιστορία μυστηρίου, γεμάτη ανατροπές, παραπλανητικά στοιχεία, αγωνία και αινίγματα που κινείται μεθοδικά ανάμεσα σε διάφορα κινηματογραφικά είδη, που ξεπερνά το κλασικό ερώτημα του «ποιος είναι ο ένοχος» ανάμεσα σε 9 εσώκλειστους υπόπτους για να διηγηθεί μία καλοστημένη ιστορία αυτοδικίας που κλιμακώνεται συνεχώς, με τον Έλληνα Μανώλη Μαυροματάκη (O Εχθρός μου), μέλος ενός υπέροχα επιλεγμένου καστ.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, τηλ. 2610994765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture