Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Pop exotic: Πώς είναι το σπίτι των Πόπι και Κάρα Ντελεβίν στο Λος Αντζελες

Pop exotic: Πώς είναι το σπίτι των Πόπι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε διασκεδαστικό και πολύχρωμο περιβάλλον ήθελαν να συγκατοικήσουν οι διάσημες λονδρέζες καλλονές

Ταπετσαρίες και στόφες με jungle φυλλωσιές ή γραμμικά new vintage μοτίβα, πολύ βελούδο σε διάφορα χρώματα, αναπαυτικές και νοσταλγικές μπαμπού πολυθρόνες, και ψάθινη μαιμού για φωτιστικό. New retro επίπλωση και παλιομοδίτικα αντικείμενα, που όμως φαντάζουν νεανικά και ολοκαίνουρια. Οι κούκλες λονδρέζες αριστοκράτισσες που διαπρέπουν στη μόδα και πασχίζουν να καθιερωθούν και στο σινεμά, Πόπι και Κάρα Ντελεβίν, μετακόμισαν στο Λος Αντζελες μαζί, ως αγαπημένες αδελφούλες με εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Η συστέγασή τους απέφερε ένα διακοσμητικό αποτέλεσμα αισιόδοξο, παινχνιδιάρικο, διασκεδαστικό.  Το υπνοδωμάτιο της Πόπι παραπέμπει σε κοριτσίστικη μπλε Εδέμ ενώ της Κιάρα σε sexy σουίτα του Playboy με art deco αναφορές.  

Ο αρχιτέκτονας Νικολο Μπίνι εξηγεί ότι συνδύασε στοιχεία από τις παραδόσεις του Μπέβερλι Χιλς και του Μεξικού σε μια παλιά έπαυλη του ’50. Αντικείμενα από την κοσμοπολίτικη ζωή των δυο αδελφών και το βρετανικό τους χιούμορ συντέλεσαν στο αποτέλεσμα. Το σπίτι έχει δυο ορόφους και δυο εισόδους και ενώνει διάφορες ταράτσες και εξώστες. «Με την Πόπι είμαστε αδελφές, συγκλατοικοι και φιλαράκια. Εχει υπέροχο γούστο και την άφησα να έχει τον πρώτο λόγο» λέει η Κάρα. «Είμαι μανιακή του ελέγχου και έχω εμμονή με τα χρώματα και τις κουρτίνες» αναφέρει η Πόπι. «Είχαν όραμα, ενθουσιασμό και τρελές ιδέες» διαβεβαιώνει  το AD Magazine ο Μπίνι.

«Το L.A μπορεί να αποδειχθεί μοναχικό μέρος. Είναι δύσκολο να συναντηθείς με άλλους ανθρώπους, πρέπει να κάνεις προσπάθεια να μετακινηθείς. Ετσι, το να νιώθεις οικογενειακά στο σπίτι, έχει εδώ νόημα» περιγράφει η Κάρα. Κι έτσι οι δυο αδελφές έφτιαξαν το dream house που ποθούσαν σε ένα ήσυχο δρομάκι της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View