Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κάνουν πρεμιέρα 25 Ιουνίου στα ελληνικά θερινά τα φιλμ "Νεντ Κέλι" και "Γυναικεία Υπόθεση"

Κάνουν πρεμιέρα 25 Ιουνίου στα ελληνικά ...

Ενδεχομένως να έρθουν για προβολή και στην Πάτρα το επόμενο διάστημα

Δύο ενδιαφέρουσες ταινίες θα βγάλει από αυτή την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις θερινές αίθουσες, η Σπέντζος Φιλμ και ενδεχομένως να τις δούμε και στην Πάτρα. Θα κάνει πρεμιέρα η κοινωνική ταινία Αγγλικής παραγωγής «Γυναικεία Υπόθεση – Military Wives», διάρκειας 112 λεπτών σε σκηνοθεσία του Peter Cattaneo, δημιουργού της μεγάλης επιτυχίας που είχε φτάσει και έως τα Όσκαρ, «The Full Monty».

Στο φιλμ «Γυναικεία Υπόθεση» παίζουν η γνωστή ηθοποιός Kristin Scott Thomas του «Άγγλου ασθενή» και του «Γητευτή των αλόγων», και οι Sharon Horgan, Emma Lowndes.

Περίληψη :

Ένα τραγούδι μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους; Μετά το «Άνδρες Έτοιμοι για όλα – Full Monty», ο σκηνοθέτης Peter Cattaneo καταπιάνεται με τις Χορωδίες των Στρατιωτικών Συζύγων, μία κίνηση που ξεκίνησε σαν ένα απλό χόμπι και κατέληξε να γίνει ένα Παγκόσμιο Φαινόμενο. Η ταινία διηγείται τις ιστορίες αυτών των γυναικών που με την δύναμη της αγάπης και της φιλίας  στηρίζουν η μία την άλλη σε δύσκολες στιγμές ενώ οι άντρες τους υπηρετούν στο Αφγανιστάν.

Στις 25 Ιουνίου 2020 θα κάνει τελικά πρεμιέρα και το φιλμ «Νεντ Κέλι, ο Νο1 Καταζητούμενος -True History of the Kelly gang», διάρκειας 2 ωρών σε σκηνοθεσία του Justin Kurzel. Παίζει ο ανερχόμενος Βρετανός ηθοποιός George MacKay που πρωταγωνίστησε στο συγκινητικό πολεμικό φιλμ «1917» του Σαμ Μέντες που έφτασε έως τα Όσκαρ, καθώς και οι Essie Davis, Nicholas Hoult, Sean Keenan, Thomasin Harcourt McKenzie, κ.α.

Ακόμα το καστ της συγκεκριμένης ταινίας που είναι εμπνευσμένη από την βραβευμένη νουβέλα του Peter Carey και ξετυλίγει τον μύθο του πιο διαβόητου ληστή, περιλαμβάνει τον γοητευτικό Charlie Hunnam (Βασιλιάς Αρθούρος του Γκάι Ρίτσι) και τον τιμημένο με Όσκαρ, Russell Crowe. Ο 56χρονος Ράσελ Κρόου έχει κερδίσει Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του το 2000, στο φιλμ «Gladiator – Μονομάχος» ενώ είχε προταθεί και για τα φιλμ «The Insider» (1999) και «A Beautiful Mind» (2001) όπου είχε υποδυθεί τον μαθηματικό John F. Nash.

Η ταινία «Νεντ Κέλι, ο Νο1 Καταζητούμενος» αφηγείται μία ιστορία που ξεκινάει από  νεαρή ηλικία έως τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του Ned Kelly (1854-1880) και εξερευνά τα όρια μεταξύ καλού και κακού.

To φιλμ είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο περσινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Τον ίδιο ρόλο είχε απ’ όσο είδαμε, ερμηνεύσει ο αξέχαστος ηθοποιός Χιθ Λέτζερ το 2003 στον κινηματογράφο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture