Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Banyan Garden: O συγκλονιστικός κήπος της Apotheosis ανοίγει από αύριο ως cocktail bar- εστιατόριο

Banyan Garden: O συγκλονιστικός κήπος τη...

Το Σάββατο 20 Ιουνίου

Cocκtail Bar και δύο μενού από τον Κώστα Αξιώτη

Ο υπέροχος κήπος της Apotheosis στην Ηρώων Πολυτεχνείου ανοίγει από αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου τις πύλες του καθημερινά και μας υποδέχεται ως cocktail bar- εστιατόριο με ονομασία Banyan Garden. «Δημιουργήσαμε ένα χώρο εστίασης σε ένα σημείο που αποτελεί για την Πάτρα σημείο αναφοράς αφού σε αυτόν βρίσκεται το μεγαλύτερο και ομορφότερο δέντρο ΒΑΝΥΑΝ στην Ελλάδα. Ο χώρος μάλιστα πήρε το όνομα του από το δέντρο το οποίο πρέπει να επισκεφθούν όλοι οι πατρινοί αλλά και όσοι βρεθούν στην πόλη» αναφέρουν στο thebest.gr οι υπεύθυνοι του χώρου.

«O χώρος, που θα λειτουργεί καθημερινά, είναι μεγάλος σε έκταση και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται εξαιτίας του covid- 19, ενώ σε συνεργασία με τον αγαπημένο σεφ Κώστα Αξιώτη θα προσφέρουμε δύο διαφορετικά μενού».

Ο ατμοσφαιρικός χώρος, με μότο "ο  χρόνος που ξοδεύεις ανάμεσα στα δέντρα δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος", έχει διαμορφωθεί σε διάφορα επίπεδα, με φόντο τα διαχρονικά ψηφιδωτά πλακόστρωτα δάπεδα, αλλά και νέες προσθήκες με ξύλο τικ. Εξυπακούεται ότι δεσπόζει ως επίκεντρο το συγκλονιστικό δέντρο Banyan. Εξασφαλίσαμε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη νέα πολυαναμενόμενη είσοδο στο νυχτερινό τοπίο της Πάτρας.  

*Πληροφορίες στο  2610 400380

Ο κορμός του δέντρου BAN YAN στον κήπο της πρώην Αποθέωσης πάνω από την Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, είναι σαν να έχει σμιλευτεί από γλύπτη.

Περισσότερο μοιάζει με γλυπτό παρά με φυσική και τυχαία ανάπτυξη ενός κορμού δέντρου. Είναι χωρίς αμφιβολία είναι επιβλητικό ενώ εκτείνεται σε πλάτος αρκετών τετραγωνικών μέτρων.

Υπάρχουν γύρω στα 750 είδη banyan ανα τον κόσμο. Το έχουν χαρακτηρίσει ως το δέντρο που περπατάει καθώς οι ρίζες του αναπτύσσονται διαρκώς σαν κλαριά, ψηλά από το δέντρο και καταλήγουν σχεδόν σαν σωλήνες στο έδαφος αναπτύσσοντάς το σε πλάτος. Μπορεί να ζήσει εκατονταετίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight