Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ούρσουλα Κορμπερό: Η αφόρητα sexy «Tokyo», στέφθηκε μούσα του γαλλικού οίκου Jaquemus

Ούρσουλα Κορμπερό: Η αφόρητα sexy «Tokyo...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από το Casa de Papel στα σαλόνια της ευρωπαικής μόδας η περιζήτητη ισπανίδα ηθοποιός

Το πιο ριψοκίνδυνο και sexy κορίτσι του πολύκροτου σήριαλ ληστειών του Netflix «La casa de papel», η πασίγνωστη πλέον  Ursula Corbero εισβάλλει δυναμικά και στη μόδα. Η 30χρονη ισπανίδα ηθοποιός από τη Βαρκελώνη που χάρη στο ρόλο της Tokyo εξελίχθηκε σε διεθνές σύμβολο αισθησιασμού, αφού άπαντες πρόσεξαν το μοιραίο βλέμμα, το τέλειο σώμα και τη δυναμική προσωπικότητά της μετράει πλέον σχεδόν 20 εκατ. followers στο Instagram. Αυτό τον καιρό δεν δέχεται μόνο προτάσεις για το σινεμά και την τηλεόραση αλλά την «φλερτάρουν» και σημαντικά fashion brands. Μετά τον οίκο Bulgari και τις εταιρείες Stradivarius, Calzedonia, Maybelline, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του super trendy γαλλικού οίκου Jaquemus και όπως η ίδια ενημέρωσε τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο ήδη οι λήψεις και τα γυρίσματα της καμπάνιας -στην οποία πρωταγωνιστεί- ολοκληρώθηκαν στο εξωτικό Μπουένος Αιρες.

Η Ursula καθιερώθηκε μέσα από την ισπανική tv, αλλά έπαιζε σε διαφημιστικά από παιδάκι. Είναι φεμινίστρια και λάτρης του pilates ενώ διατηρεί «οpen» σχέση με τον ηθοποιό Chino Darin, με τον οποίο συζούν στη Μαδρίτη.

 Οσο για τον οίκο Jaquemus, που εμπνέεται από τις ειδυλλιακές εξοχές της Νότιας Γαλλίας και τα απίστευτα χρώματά τους, δεν περιμέναμε πως θα διαλέξει συμβατική brand ambassador. Αλλωστε η προηγούμενη πρέσβειρα ήταν η… γιαγιά του σχεδιαστή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View