Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Camilla ή DVF; Βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα για γάμους και βαπτίσεις στο Collective

Camilla ή DVF; Βρήκαμε τα ωραιότερα φορέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Να πως θα ξεσηκώσετε τα βλέμματα στα summer parties, εμπιστευθείτε τις συλλογές διεθνών brands

Γάμοι, βαπτίσεις και άλλες αφορμές για κοινωνικές συνευρέσεις αποτελούν καθεστώς στην πανέμορφη, καλοκαιρινή Ελλάδα. Είστε κουμπάρα, συγγενής μελλονύμφων, νονά ή περήφανη μανούλα; Η μήπως απλά καλεσμένη με ισχυρή fashion άποψη; Ξεχωρίσαμε στο multibrand store Collective της Ερμού, ιδανικές προτάσεις φορεμάτων με ετικέτες Camilla, DVF, Hale Bob που εγγυημένα θα σας κάνουν την «ωραία της ημέρας». (Bασίζονται πρωτίστως στα εκρηκτικά εμπριμέ, έτσι για να βάλουμε επιτέλους χρώμα στη ζωή μας). Επιπλέον θα είστε ντυμένη με την τελευταία λέξη από το διεθνές προσκήνιο της μόδας.

 Σταυρωτά και σεμιζιέ πατρόν, ρευστοί, πολυτελείς μανδύες αλλά και ασυμμετρίες και παιχνιδιάρικα σπανιόλικα βολάν. Αυτό που σας αρέσει και σας πάει περισσότερο, υιοθετήστε το για τελετές και summer parties.  

 

 

To αυστραλέζικο label Camilla γεννήθηκε πριν δεκαπέντε χρόνια στην παραλία Bondi Beach του Σίδνει από τη σχεδιάστρια και εικαστικό Camilla Franks. Επικεντρώνεται στα λεγόμενα luxurius boho dresses, όπου το μετάξι θροίζει γύρω από το σώμα και τα εμπριμέ είναι περίτεχνα και εντυπωσιακά, ζωγραφισμένα στο χέρι, παραπέμποντας σε παραδοσιακά πολιτισμικά μοτίβα. Πρόκειται για φορέματα ιδανικά για καλοκαιρινές αποδράσεις και ειδικές κοινωνικές περιστάσεις καθώς αυτόματα «αιχμαλωτίζουν» το βλέμμα. Κορυφαίες μπουτίκ και concept stores ανά τον κόσμο τα θεωρούν ακαταμάχητα, το υποδειγματικό resort outfit.

 

Η Diane Von Furstenberg με βάση τη νεουορκέζικη σκηνή της μόδας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η πιο διάσημη κοσμοπολίτισσα, celebrity designer που καθιέρωσε το wrap dress και συνέδεσε τη μόδα με τη σύγχρονη, δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα. Εκανε τα πρώτα της βήματα τη δεκαετία του ’70 και θάμπωσε με τη δουλειά της τη θρυλική αρχισυντάκτρια της Vogue, Diana Vreeland. Θεωρείται από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στον κόσμο με ευρύτατη εμπορική απήχηση. Μεγάλωσε στις Βρυξέλλες, σπούδασε στη Γενεύη, δούλεψε στο Παρίσι και ο Andy Warhol έκανε το πορτρέτο της αφού χόρευαν μαζί ξέφρενα στο Studio 54. Προτείνει φορέματα άνετα και θηλυκά, που μπορείτε να ξαναφορέσετε πολλές φορές.

Η εταιρεία Hale Bob με αφετηρία το Λος Αντζελες έχει οπαδούς τις super sexy κυρίες του Χόλιγουντ Χάλε Μπέρι, Χάιντι Κλουμ, Εύα Λονγκόρια, Κάμερον Ντίαζ κ.α. Πασίγνωστη για τα εμπριμέ της, τα απαλά της ζέρσει και τις πολύ "γυναικείες" σιλουέτες δημιουργεί φορέματα που αντέχουν στο χρόνο. Δημιουργός ο Daniel Bohbot. 

Collective, Ermou 49- Patra

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View