Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ancient Greek Sandals x Le Sirenuse Positano: Η αρχαία Ελλάδα συναντάει τη μαγευτική ακτή Αμάλφι

Ancient Greek Sandals x Le Sirenuse Posi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεσογειακή resort φινέτσα από ένα ελληνικό και ένα ιταλικό brand διεθνούς απήχησης

To «κοσμογυρισμένο» ελληνικό brand σανδαλιών Ancient Greek Sandals υπογραμμίζει το διεθνές του status κυκλοφορώντας μια capsule σειρά με το διάσημο fashion brand Le Sirenuse Positano που γεννήθηκε μέσα στο εμβληματικό, ομώνυμο ξενοδοχείο στο μαγευτικό Ποζιτάνο της ειδυλλιακής ακτής Αμάλφι. Η ειδική συλλογή Ancient Greek Sandals x Le Sirenuse Positano περιλαμβάνει οκτώ σχέδια σανδαλιών, τα οποία υμνούν το meditteranean chic και συνοδεύουν αιθέρια, καλοκαιρινά καφτάνια και φορέματα.

 Eμπνευση η αυστραλέζα μποέμ χορεύτρια και εικαστικός Vili Mayers που παραθέριζε χρόνια στο Ποζιτάνο. Το πανέμορφο, αμφιθεατρικό θέρετρο της Νότιας Ιταλίας με την απαράμιλλη μεσογειακή φινέτσα είναι ένα κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο της γειτονικής χώρας. Η σχεδιάστρια Carla Sersane που δημιούργησε το label Le Sirenuse Positano χρησιμοποιεί αυθεντικά τοπικά μοτίβα και έντονα χρώματα. Αγάπησε τα ελληνικά σανδάλια Ancient Greek Sandals φιλοξενώντας τα μέσα στη μπουτίκ Emporio του ξενοδοχείου. Όπως εξηγεί, θαύμασε από την πρώτη στιγμή την απλότητα και την ποιότητα των σχεδίων τους. Εσμιξαν λοιπόν τώρα με τα ρούχα Que Onda και Lurex κάνοντάς την περήφανη.

Η Χριστίνα Μαρτίνη, δημιουργός των Ancient Greek Sandals, η οποία ζει στην Κέρκυρα δηλώνει: «Είμαι φανατική του Le Syrenuse εδώ και χρόνια εμπνευσμένη από την ιστορία του ξενοδοχείο και το ονειρικό του περιβάλλον. Όταν μου ζήτησαν να συνεργαστούμε ήξερα πως θα ήταν μια τέλεια συγκυρία!»

 

*Τα συγκεκριμένα σανδάλια διατίθενται μόνο στην κεντρική ομώνυμη μπουτίκ της οδού Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View