Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζεται για πρεμιέρα μέσα Ιουλίου στο Άλσος ο Τάκης Ζαχαράτος

Ετοιμάζεται για πρεμιέρα μέσα Ιουλίου στ...

Η ηρωίδα του Μύριαμ Απλού εκδηλώνει τον παθιασμένο έρωτα της για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά

Ο Πατρινός σώουμαν, μίμος και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος μιμήθηκε απίστευτα τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και το σχετικό βίντεο έγινε από τα πιο αγαπημένα στο διαδίκτυο. Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν με αυτό το βίντεο προανήγγειλε τη νέα του μουσικοθεατρική παράσταση που θα έχει τίτλο «Έλα μια βόλτα» όπου συνυπογράφει και τη σκηνοθεσία μαζί με την Σοφία Σπυράτου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος όπως γράφει το Αθηνόραμα, μας ξαναθυμίζει την εποχή των αναψυκτηρίων, με ένα σόου που περιλαμβάνει μεταμορφώσεις, σχόλια για την εποχή του φόβου και του κορωνοϊού, δίνοντας παράλληλα και μία αισιόδοξη ματιά για το μέλλον.

Η ήδη πολυαναμενόμενη παράσταση θα παίζεται στο Άλσος στην Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως, Κυψέλη, στην Αθήνα, τηλ : 2108831487.

Οι παραστάσεις έχουν ως εξής: Τετ. - Κυρ. 9 μ.μ. από τις 15/7 μέχρι 19/7 και στη συνέχεια από τις 24/7, Παρ.-Κυρ. 9 μ.μ.

Στο Άλσος λοιπόν,  αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά κορωνοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται φυσικά από την επικαιρότητα.

Δεν πρόκειται ν’ αφήσει τίποτα όρθιο…! Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν των θεατών.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας καλεί να ξορκίσουμε τον κορωνοϊό, με την εθνική κορωνοϊονοσακατεύτρια, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία σκοπεύει να κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. 

Σύλληψη ιδέας, κείμενα, video, μουσικές επιλογές Τάκης Ζαχαράτος

Σκηνοθεσία – Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Χορογραφίες  Σοφία Σπυράτου

Σκηνικά  Μανώλης Παντελιδάκης

Ενδυματολογική επιμέλεια Φιλίτσα Νικολαϊδης

Σχεδιασμός φωτισμών  Χρήστος Τζιόκα

Ενορχηστρώσεις – διεύθυνση ορχήστρας  - Γιάννης Κυφωνίδης

Στίχοι τραγουδιών έναρξης - Γιάννης Ξανθούλης

Μουσική - Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Η φωτ. είναι από το σάιτ του περιοδικού Αθηνόραμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight