Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν συμμετέχει η Ρωσία στην σύνοδο κορυφής για τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Δεν συμμετέχει η Ρωσία στην σύνοδο κορυφ...

Απέρριψε πρόταση της Μ. Βρετανίας

Ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, η οποία διοργανώνεται από την βρετανική κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ

«Δεν προβλέπεται να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής», δήλωσε ο Πεσκόφ, απαντώντας στο ερώτημα, αν ο Ρώσος πρόεδρος αποδέχθηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, όταν ρωτήθηκε από ποιόν θα εκπροσωπηθεί η Ρωσία στην σύνοδο αυτή (Global Vaccine Summit 2020), παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στο υπουργείο Υγείας. «Στην περίπτωση αυτή πρέπει να ρωτήσετε το υπουργείο Υγείας», είπε ο Πεσκόφ.

Ο Πούτιν είχε λάβει πρόσφατα πρόσκληση να συμμετάσχει στην σύνοδο από τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Η σύνοδος κορυφής (Global Vaccine Summit 2020) πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη 4 Ιουνίου, με πρωτοβουλία της βρετανικής κυβέρνησης . Όπως ανακοίνωσε η βρετανική πρεσβεία στην Μόσχα, κύριος στόχος της συνόδου κορυφής είναι η συγκέντρωση αναγκαίων πόρων για μια παγκόσμια συμμαχία στον τομέα των εμβολίων και την ανοσοποίηση, ώστε να διασφαλισθεί η πρόσβαση όλων στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις