Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

George Floyd: Διαζύγιο ζητά η σύζυγος του αστυνομικού

George Floyd: Διαζύγιο ζητά η σύζυγος το...

Η καλλονή Κέλι Τσόβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον στυγερό δολοφόνο του George Floyd

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε επισήμως – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail – η Κέλι Τσόβιν, σύζυγος του αστυνομικού Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος σκότωσε τον Aφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ. H Κέλι Τσόβιν, έχει αναδειχθεί Μις Μινεσότα το 2009 και πλέον ασχολείται με το real estate. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κέλι Τσόβιν ζήτησε το διαζύγιο μόλις έγινε γνωστό ότι στον σύζυγό της απαγγέλθηκαν επίσημες κατηγορίες για τη δολοφονία του άτυχου Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος είναι 44 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για δολοφονία και ανθρωποκτονία σε τρίτο βαθμό, ενώ ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα «DailyMail.com» η σύζυγος του κατηγορούμενου Ντέρεκ Τσόβιν, Κέλι, ακτινολόγος και πρώην «Μις Μινεσότα» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας από όλους να σεβαστούν τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον τέως σύζυγό της καθώς και τους ηλικιωμένους γονείς της.

Ο κατηγορούμενος πρώην αστυνομικός συνάντησε την Κέλι όταν επισκέφθηκε, μαζί με έναν συλληφθέντα, στο ιατρικό κέντρο – το ίδιο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του Τζορτζ Φλόιντ, ώστε ο συλληφθείς να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 Η Κέλι, παιδί προσφύγων που έφθασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Λάος, κατέκτησε τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009, ενώ πλέον ασχολείται με το real estate.

Η δήλωση του δικηγόρου
“Το απόγευμα μίλησε με την Κέλι Τσόβιν και την οικογένειά της. Είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του κ. Φλοίντ και συμπάσχει με την οικογένειά, τους αγαπημένους του και όποιον θρηνεί για την τραγωδία αυτή. Έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου με τον Ντέρεκ Τσόβιν.

 

πηγή flash.gr

Ανθρωποκτονία δείχνει ανεξάρτητη νεκροψία του Τζορτζ Φλόιντ

Τα αρχικά ευρήματα της νεκροτομής του 46χρονου Αμερικανού, που έκαναν λόγο για συνδυασμό παραγόντων οι οποίοι οδήγησαν στο θάνατο του, ανατρέπονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις