Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: "Έγινε μάχη πάνω στην Εθνική" - Τι λέει στο thebest.gr ο σύζυγος της γυναίκας για την απόπειρα ληστείας

Δυτ. Αχαΐα: "Έγινε μάχη πάνω στην Ε...

Στιγμές τρόμου για την ταχυδρομική διανομέα

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθες σε βάρος μια γυναίκας , η οποία είναι ταχυδρομική διανομέας. Όπως έχει αναφερθεί στην αστυνομία, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και φορώντας κράνη την προσέγγισαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της και βρισκόταν στη Ράχη Δυτικής Αχαΐας. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών φέρεται να της χτύπησε το τζάμι του αυτοκινήτου και να έιχε όπλο. Η γυναίκα φοβήθηκε παρόλα αυτά κατάφερε να καλέσει την αστυνομία. Οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τις πάρουν τα χρήματα από τις συντάξεις που θα διένειμε.

Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Μάλλιαρης μίλησε στο thebest.gr για τα δραματικά λεπτά της καταδίωξης της συζύγου του και τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας και τους αστυνομικούς που επενέβησαν άμεσα, μην αφήνωντας περιθώριο περαιτέρω δράσης των ληστών.

 

"Η γυναίκα μου μετέβαινε από τα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας στο ταχυδρομικό πρακτορείο Σαγεΐκων. Λειτούργησε ενστικτωδώς και δεν σταμάτησε στο ταχυδρομικό πρακτορείο. 'Έγινε μάχη πάνω στην Εθνική και υπάρχουν μάρτυρες που το βεβαιώνουν αυτό. Και μου κάνει κατάπληξη η επιμονή να χτυπούν με ένα όπλο το τζάμι του αυτοκινήτου. Ήταν αποφασισμένοι γιατί συνέχισαν και μπήκαν μέσα στα Σαγέικα", αναφέρει.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις