Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφοδοι του υγειονομικού σε καφέ και εστιατόρια της Πάτρας - Τι διαπίστωσαν - ΒΙΝΤΕΟ

Έφοδοι του υγειονομικού σε καφέ και εστι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ενημερωτικού και προληπτικού χαρακτήρα οι 3 πρώτες ημέρες

Οι επόπτες δημόσιας υγείας βγήκαν στους δρόμους σήμερα για να ελέγξουν και να προτρέψουν τους εργαζόμενους στην εστίαση όπου διαπιστώνεται κάποια παρέκλιση, για την ορθή εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής, δεδομένης της επανεκκίνησης του κλάδου. Συνεργείο έκανε αυτοψία σε πολλές καφετέριες και εστιατόρια του κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν και στην περιφέρεια.

Ο επόπτης δημόσιας υγείας, προϊστάμενος υγειονομικού ελέγχου και περιβαλλοντικής υγιεινής Αργύρης Αγγελόπουλος, μίλησε στο thebest.gr για όσα διαπίστωσε κατά τον δειγματοληπτικό επιτόπιο έλεγχο που έκανε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σε καφέ και εστιατόρια της Πάτρας.

Παράλληλα ο επόπτης δημόσιας υγείας Σπύρος Πανταζής, υπενθύμισε όλα όσα προβλέπονται για τις αποστάσεις ασφαλείας, κάτι που σε γενικές γραμμές ακολουθείται από τους επιχειρηματίες της εστίασης και αναψυχής, ωστόσο είναι εύκολο να αλλοιωθεί, είτε από τους ίδιους τους πελάτες, είτε από κάποιο άλλο λόγο.

 

Ενημερωτικές οι 3 πρώτες ημέρες - Μετά, πρόστιμα

Σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου είναι η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της εστίασης μετά το lock down λόγω κορωνοϊού και ο κόσμος άρχισε να πίνει ξανά τους πρώτους καφέδες.

ΔΕΙΤΕΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τα αντισηπτικά και οι αποστάσεις είναι μέρος των μέτρων για την επαναλειτουργία και έχουν εκδοθεί οδηγίες για καταστηματάρχες, προσωπικό και καταναλωτές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις