Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy, Ελίζαμπεθ Χάρλει: Όταν σου πάει το ίδιο sexy dress στα 33 και στα 54

BeautySpy, Ελίζαμπεθ Χάρλει: Όταν σου πά...

H αγέραστη βρετανίδα ηθοποιός και σχεδιάστρια εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με δημιουργία Versace που είχε φορέσει 21 χρόνια πριν

Κάποιες γυναίκες ο χρόνος τις έχει «ξεχάσει». Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της 54χρονης βρετανίδας ηθοποιού και σχεδιάστριας beachwear Ελίζαμπεθ Χάρλει, η οποία διατηρεί τη σιλουέτα της αναλλοίωτη και μόλις ανέβασε στο instagram μια τωρινή της φωτογραφία στο Harpers Bazaar με χαρακτηριστικό, άκρως αποκαλυπτικό μεταλιζέ φόρεμα του οίκου Versace που είχε φορέσει 21 χρόνια πριν στο red carpet. Ηταν η εποχή που διατηρούσε δεσμό με τον star Χιου Γκραντ, τότε που είχε εμφανιστεί με το περιβόητο μαύρο μάξι με τις παραμάνες του ίδιου label. Ο Χιου μάλιστα είχε πει ότι πολλοί οίκοι είχαν αρνηθεί να της δώσουν ρούχο επειδή ήταν άσημη, ώσπου ο ίδιος ο Gianni Versace έκανε μια παραχώρηση.

 Όπως στα 30 της, η Λιζ έχει πάντως ακόμα αδυναμία στα θηλυκά φορέματα που τονίζουν το σώμα και συνεχίζει να τα φοράει, παρά τις τάσεις της μόδας. Μάλιστα με περισσότερη αυτοπεποίθηση απ' ότι παλιότερα, όντας μητέρα ενός 18χρονου γιου, που είναι "φτυστός" εκείνη. Γιατί όχι; Ακόμα της πάνε υπέροχα!  

Tότε...

Tότε...

Σήμερα...

Σήμερα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View