Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πόζαρε στην Αρχαία Κόρινθο ως σύγχρονη Αφροδίτη η καλιφορνέζα super model Κάια Γκέρμπερ

Πόζαρε στην Αρχαία Κόρινθο ως σύγχρονη Α...

Εκπροσωπώντας το νέο πρότυπο ομορφιάς, ταξίδεψε στη χώρα μας για τη βρετανική Vogue και ευχαρίστησε το… Δία για την εμπειρία

Η πασίγνωστη καλιφορνέζα πριγκίπισσα της πασαρέλας Κάια Γκέρμπερ, κόρη του μοντέλου – θρύλου των nineties Σίντι Κρόφορντ, φωτογραφήθηκε στην Αρχαία Κόρινθο για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue ως «ελληνίδα θεά» και συγκεκριμένα ως «σύγχρονη Αφροδίτη», Η 18χρονη καλλονή super model με τη γήινη ομορφιά και τα απίστευτα πόδια είναι από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα παγκοσμίως στον κόσμο της μόδας, ήταν η αγαπημένη μούσα του αξέχαστου Karl Lagerfeld και έχει συνεργαστεί με την ελίτ των fashion οίκων.

 

Για την τελευταία της φωτογράφιση, λίγες μέρες πριν την καραντίνα, ταξίδεψε ινκόγκνιτο στην Ελλάδα για λογαριασμό της βρετανικής Vogue. Πόζαρε  με φόντο το Ιερό του Δία στη Νεμέα,  αναδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων luxury brands όπως Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu». H όλη αισθητική ήταν δωρική,  σε τόνους άσπρου- μαύρου.

 H ίδια η Κάια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Τεύχος Ιουνίου 2020 για τη βρετανική Vogue, φωτογραφήθηκα στην Αρχαία Κόρινθο της Ελλάδας από τον Alasdair Mclellan. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να φωτογραφίζομαι στο ναό των Ολύμπιων, είναι κάτι που θα αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όσους έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου».

Με τη σειρά της η βρετανική Vogue σχολίασε: «Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber, να παίξει μια μοντέρνα ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν για να αναδειχθεί η σύγχρονη σεξουαλικότητα;».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View