Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ν. Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός» - BINTEO

Ν. Οικονομόπουλος: «Θα κοινωνούσα ακόμη ...

Η δήλωση του Αχαιού τραγουδιστή που θα συζητηθεί

 «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Αχαιός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. 

Πιο συγκεριμένα στη συνέντευξη που έδωσε  στον Ρυθμό 9,49 και στη Μαρία Γεωργάκαινα με αφορμή τη μεταγραφή του σε νέα δισκογραφική εταιρεία ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον κορωνοϊό αλλά και την πίστη του.

 

Αναφερόμενος λοιπόν στην πίστη είπε πως οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε. Αυτό μόνο δεν με ρώτησαν».

Στην ερώτηση αν του έλλειψε η εκκλησία είπε: «Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία. Προς Θεού. Μου έλλειψε και όπως είδατε έλλειψε σε πάρα πολύ κόσμο. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδόσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να κονωνήσουν, να προσευχηθούν, να ανάψουν ένα κερί και αυτή η ανάγκη από κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Το λόγο δεν τον γνωρίζω γιατί άλλα, κάποια άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν. Για παράδειγμα ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλήσει κορωνοϊό. Ενώ στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει. Λέω το πιο κλασικό και το πιο διαδεδομένο στον κόσμο. Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν για τον κορωνοϊό. Δεν υπάρχει λύση για το Χριστό; Προς Θεού!. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να φτιάξει στο σπίτι του τη Θεία Κοινωνία. Τη Θεία Κοινωνία τη λαμβάνεις στην εκκλησία. Δεν έχουμε το Χριστό μέσα μας, αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία. Τότε παίρνουμε το Χριστό μέσα μας. Εγώ αυτά έχω μάθει από την εκκλησία».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά και πλέον από κοντά αφού πλέον επιτρέπεται. «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight