Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Επιτέλους: Η πολυαναμενόμενη «Μπαλάντα» του Οικονομίδη στο θερινό σινεμά του Ρίου από Πέμπτη

Επιτέλους: Η πολυαναμενόμενη «Μπαλάντα» ...

Ανυπομονούμε να δούμε την ελληνική σάτιρα της επαρχίας που "έσκισε" στην Αθήνα

Λατρεύουμε να βλέπουμε ταινίες κάτω απ’ τα αστέρια και ευτυχώς ακόμα έχουμε την ευκαιρία χάρη στο θερινό σινεμά Σινε Καστρο στο Ρίο. Σύμφωνα με το πλάνο προβολών του, τώρα που άνοιξε, καταφθάνει άμεσα για τους σινεφίλ,  η πολυσυζητημένη ελληνική ταινία του Γιάννη Οικονομίδη  «Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» που έκανε θραύση στην Αθήνα όταν πρωτοπροβλήθηκε παρά τη σκιά της επερχόμενης καραντίνας.  Ραντεβού από Πέμπτη 11 του μηνός και για τουλάχιστον τέσσερις μέρες.

 Μετά τη θεατρική επιτυχία «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», παρουσιάζει μια μαύρη γκανγκστερική κωμωδία σε μια μικρή ελληνική πόλη, όπου το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα και τα διαδοχικά πτώματα …  Οπως λέει η υπόθεση, μια γοητευτική γυναίκα, αποφασίζει να εγκαταλείψει τον επιχειρηματία σύζυγό της για έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πρώην λαϊκό τραγουδιστή. Εγκαταλείποντας το σπίτι της, η μοιχαλίδα παίρνει μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο σύζυγος παρανοεί, και ορκίζεται εκδίκηση, με τον τοπικό υπόκοσμο να είναι ανάστατος και τις φοβερές μαμάδες των δύο αντεραστών  να αναλαμβάνουν δράση.

 Οι κωμικοτραγικές αλήθειες της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, η «άρρωστη» σχέση μαμάς- γιου και η σκληρή, τολμηρή γλώσσα που συνδέεται με όλες τις δουλειές του Οικονομίδη κυριαρχούν στην ταινία. Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης,  Βίκυ Παπαδοπούλου και Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και δύο ηθοποιοί-φετίχ του Οικονομίδη, ο Στάθης Σταμουλακάτος και ο Βαγγέλης Μουρίκης. Σε ρόλους - έκπληξη εμφανίζονται η Λένα Κιτσοπούλου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View