Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μιλάνο: Digital Fashion Week τον Ιούλιο και μετά «κανονικά» shows το Σεπτέμβριο

Μιλάνο: Digital Fashion Week τον Ιούλιο ...

Η ιταλική μητρόπολη της μόδας πασχίζει να προλάβει καταστάσεις ενώ οι άλλες πρωτεύουσες σιωπούν ακόμα

Η ιταλική μητρόπολη της μόδας, το «πληγωμένο» από τον κορωνοιό, Μιλάνο, ήταν η πρώτη πρωτεύουσα που ανακοίνωσε «τι μέλλει γενέσθαι» με τις επιδείξεις, ενώ Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι ακόμα σιωπούν. Με δεδομένο πως φαντάζει ανέφικτο να συγκεντρωθεί κόσμος στα shows, τηρώντας αποστάσεις και αυστηρούς κανόνες υγιεινής, αποφασίστηκε να διεξαχθεί η Milan Digital Fashion Week μέσα στο καλοκαίρι

Ετσι, με ψηφιακό τρόπο οι διάσημοι οίκοι θα παρουσιάσουν τις ανδρικές συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, καθώς και τις ανδρικές και γυναικείες pre-collections για την επόμενη Άνοιξη. Την οργάνωση της πρωτότυπης αυτής Εβδομάδας Μόδας ανέλαβε το Camera Nazionale della Moda Italiana. «Το αρχικό μας σχέδιο ήταν να παρουσιάσουμε την Εβδομάδα Μόδας στα μέσα Ιουνίου, αλλά μόλις επανεκκινήσαμε την παραγωγή, επομένως οι συλλογές θα είναι έτοιμες γύρω στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου», δήλωσε στο WWD ο πρόεδρος του Camera, Carlo Capasa.

«Τα brands θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν διαφορετικές εικόνες και υλικό, που θα μπορούσε να είναι από μία ταινία μέχρι ένα show πίσω από κλειστές πόρτες, εικόνες backstage από διαφημιστικές καμπάνιες ή συνεντεύξεις. Ο κάθε σχεδιαστής θα μπορεί να αποφασίζει ανάλογα με τη δομή και οργάνωση της εταιρίας του. Αυτό είναι μέρος των αλλαγών που επιβάλλονται στη βιομηχανία λόγω της διάδοσης του ιού. Εμείς, ως Camera, παρέχουμε πολλές δυνατότητες», πρόσθεσε ο Capasa.

Πάντως, οι «κανονικές» επιδείξεις spring – summer 2021 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου, όμως η ψηφιακή ευκαιρία δίνει τη δυνατότητα να «προλάβουν» πιθανό νέο κύμα της πανδημίας δίχως να αναιρείται το συμβατικό πλάνο, το οποίο μακάρι να επανέλθει με κάθε λαμπρότητα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View