Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

GNTM: Η Μεσολογγίτισσα super model Ροζάνα Γεωργίου στη θέση της πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

GNTM: Η Μεσολογγίτισσα super model Ροζάν...

Η 25χρονη Ros συγκαταλέγεται στα κορυφαία μοντέλα της νέας γενιάς διεθνώς και έχει ανδρόγυνο ύφος, ενώ τη διδάσκει σινεμά στην Αθήνα ο πατρινός σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης

Η showbiz είδηση των ημερών είναι μια: Μετά το «πάγωμα» των σχέσεων της πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την guru της μόδας Βίκυ Καγιά, τη θέση της στη δημοφιλή εκπομπή ανάδειξης μοντέλων Greece Next Top Model  αναλαμβάνει η Ροζάνα Γεωργίου, μια καλλονή διαφορετικής αισθητικής, που «σκίζει» στις fashion weeks και έχει μεγάλες επιτυχίες στο παγκόσμιο προσκήνιο της βιομηχανίας του στυλ. Το  περιζήτητο μοντέλο που πρόσφατα η αμερικάνικη Vogue συμπεριέλαβε στις καλύτερες της γενιάς της πλάι στην Κάια Γκέρμπερ, γεννήθηκε πριν 25 χρόνια στην Αθήνα από μεσολογγίτη πατέρα και ολλανδέζα μητέρα. Μέσα σε μια δεκαετία, έχει λάβει μέρος σε επιδείξεις της παγκόσμιας αφρόκρεμας της μόδας και φωτογραφηθεί στα διασημότερα περιοδικά. Μοιάζει με αερικό και μεταμορφώνεται μοναδικά. Όπως μάθαμε, όταν δεν ποζάρει ή αλωνίζει τις πασαρέλες σπουδάζει στο δεύτερο έτος στην σχολή κινηματογράφου  Σταυράκου με καθηγητή το "δικό μας" Παναγιώτη Φαφούτη.

 

To τηλεοπτικό της βάπτισμα ήδη απασχoλεί έντονα τα αθηναικά media Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, την είδηση αυτή την επιβεβαιώνει έμμεσα και η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από μια αλλαγή που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο προφίλ της όπου ανάφερε πως είναι κριτής του GNTM,  η πληροφορία έχει αφαιρεθεί. Mάλιστα ακούγεται πως θα παρουσιάσει την εκπομπή My Style Rocks έχοντας μετακομίσει στον Σκαι.

Αλλωστε, το Star για τον νέο κύκλο GNTM  ψάχνει εδώ και καιρό αντικαταστάτριά της λαμπερής πατρινής με αναγνωρισμένο status στο χώρο. Θυμίζουμε πως από το κανάλι έχει αποχωρήσει και η μέντορας της Ηλιάνας, Ελενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View