Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τελικά, γίνεσαι ή γεννιέσαι Μισέλ Ομπάμα;

Τελικά, γίνεσαι ή γεννιέσαι Μισέλ Ομπάμα;

Αδημονούμε για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή της της πρώην πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Τίτλος του ο ίδιος με την αυτοβιογραφία της.

Μετά την πρώτη παραγωγή του Netflix με την υπογραφή του ζεύγους Ομπάμα, το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ American Factory, και το πιο πρόσφατο Crip Camp (A Disability Revolution), ήρθε η σειρά της Μισέλ Ομπάμα για το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο τον ίδιο με την αυτοβιογραφία της.

Το ντοκιμαντέρ στο πρώτο μισό του μέρος επικεντρώνει στις παρουσιάσεις της αυτοβιογραφίας της, σε μια από τις οποίες εμφανίζεται και ο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ πλαισιώνεται από flashback. Άλλοτε στην παιδική της ηλικία δίπλα στο πατέρα της που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, είτε αργότερα όταν της  έλεγαν ότι δεν ήταν αρκετά καλή για να εισήχθη στο Πρίνστον (τελικά εισήχθη και στη συνέχεια προχώρησε στο Χάρβαρντ), είτε στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα που είχε δεχθεί πυρά για τον χαρακτήρα της.

«Μπορώ να κατανοήσω τους ανθρώπους που ψήφισαν τον Τραμπ», λέει. «Αλλά όσους δεν πήγαν καθόλου να ψηφίσουν; Μετά από τόσες προσπάθειες και τόση δουλειά, να μην κάνουν ούτε καν τον κόπο να πάνε στις κάλπες; Αυτό είναι το τραύμα μου» λέει η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής σε κάποιο σημείο, σχολιάζοντας τις εκλογές που οδήγησαν τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία. 

Τελικά, γίνεσαι ή γεννιέσαι Μισέλ Ομπάμα;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View