Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε γιαγιά και το εγγόνι της είναι στην Πάτρα! ΒΙΝΤΕΟ

Η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε γιαγιά και το ε...

Η κόρη της ζει στην πόλη

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σήμερα μέσω skype, η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η γνωστή παρουσιάστρια με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε πως η κόρη της, Μαρίσα, το βράδυ της Τρίτης γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Έτσι, η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε γιαγιά και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη αναφέρθηκε σε αυτό το ευχάριστο γεγονός.

«Όλοι μαζί με μια φωνή και γιαγιά η Χριστίνα. Γέννησε χθες το βράδυ, 11 η ώρα. Αγοράκι. Δεν μπορώ να στο περιγράψω, είναι κάποια συναισθήματα που πρέπει να το  βιώσεις. Δεν θα πω τα κλασσικά και τα γραφικά και δύο φορές παιδί μου. Είναι παράλληλες αγωνίες. Από τη μια δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαρίσα είναι μαμά, είναι το κοριτσάκι μου, που θέλει φροντίδα. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη ενός ανθρώπου, μου φαίνεται εξωπραγματικό. Είναι καλά στην υγεία της, το μωρό είναι ένα υπέροχο πλάσμα, να είναι τυχερό, υγεία και τύχη να έχει στη ζωή του, να είναι προκομμένο. Ούτε στον πολιτικό γάμο δεν κατάφερα να πάω. Περιμένω την άλλη εβδομάδα που θα ανοίξουν τα πράγματα να κατέβω γιατί η Μαρίσα είναι στην Πάτρα.

Το όνομα του εγγονού μου θα είναι Διονύσης. Ήταν λίγο ζόρικα τα πράγματα στη γέννα, εντάξει ήταν και πρώτο παιδί και ήταν βουνό. Η Μαρίσα είναι ένα αισιόδοξο πλάσμα, που πήγαινε χαλαρή, παρόλο που την είχα προετοιμάσει για τους πόνους. Λίγο ζορίστηκε και σημασία έχει ότι είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους. Η Μαρίσα έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή ζωής και θα την στηρίξω μέχρι τέλους», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight