Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

H Universal διαθέτει το φιλμ «The King of Staten Island» σε video on demand

H Universal διαθέτει το φιλμ «The King o...

Το παράδειγμα της Universal ακολουθούν κι άλλα κινηματογραφικά στούντιο όπως της Ντίσνει και της Paramount

Η ημι-αυτοβιογραφική κωμωδία του στούντιο ης Universal «King of Staten Island» με πρωταγωνιστή τον Πιτ Ντέιβιντσον θα διατεθεί σε video on demand και προστίθεται σε μία σειρά από ταινίες, για τις οποίες παραλείφθηκε η παραδοσιακή κυκλοφορία σε κινηματογραφικές αίθουσες καθώς οι κινηματογράφοι παραμένουν κλειστοί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ταινία «The King of Staten Island» θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου 2020, μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη.

Είναι η δεύτερη ταινία της Universal, μετά την animation περιπέτεια του στούντιο «Trolls World Tour» που προβάλλεται σε premium video on demand ενώ το κοινό παραμένει στο σπίτι λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, άλλα κινηματογραφικά στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των Warner Bros., Disney, Paramount και STX, ακολούθησαν το ίδιο παράδειγμα. Η Warner Bros. διέθεσε το «Scoob», ταινία animation βασισμένη σε χαρακτήρες του Scooby-Doo, απευθείας σε υπηρεσίες ψηφιακής ενοικίασης ενώ η Disney ανακοίνωσε ότι το «Artemis Fowl» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Disney Plus.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture