Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Βίκυ Καγιά απαντάει για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου! BINTEO

H Βίκυ Καγιά απαντάει για το unfollow τη...

Τι είπε όταν τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά τη Δευτέρα η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για το πολυσυζητημένο unfollow που της έκανε η Έλενα Χριστοπούλου και τις σχέσεις τους σήμερα,

«Εμένα ψέματα δε μου αρέσει να λέω. Ξαφνικά μια ωραία πρωία έδινα φρουτόκρεμα στον γιο μου και η κόρη μου έπαιζε και με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι έχει συμβεί αυτό. Δε μου αρέσει, όχι γιατί έγινε, αλλά γιατί βρίσκομαι σε μια αντιπαράθεση που δεν έχω πάρει ποτέ μέρος. Αρά δεν θεωρείται αντιπαράθεση, γιατί εγώ είμαι απλώς παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω. Γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα και δεν έχω κάτι κακό να πω.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow, έχει όλο το δικαίωμα, γιατί μπορεί να μη με συμπαθεί. Αν δε με συμπαθεί, τι να κάνω; Ας με κάνει unfollow. Από την άλλη εγώ δε μπορώ να νιώσω άσχημα για αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο, γιατί ποτέ δεν είχαμε φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση ως γνωστές πολλά χρόνια, η οποία μέσα στο GNTM έγινε πιο ζεστή.

Και υπήρξαν και αγαπημένες στιγμές μεταξύ μας. Τώρα τι έχει προκύψει και για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό, ειλικρινά με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως δεν έχω κανένα θέμα, συνεχίζω να την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι μόνο καλά και ευτυχισμένη. Τι να πάρω τηλέφωνο και να ρωτήσω γιατί; Γιατί ένας άνθρωπος δε σε συμπαθεί; Με το ζόρι;» εξήγησε η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight