Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Εξαφανίστηκε» αστραπιαία από την αγορά το floral dress της Κέιτ Μίντλετον μετά την τελευταία της εμφάνιση

«Εξαφανίστηκε» αστραπιαία από την αγορά ...

Λόγω εκπτώσεων και με τιμή 90 λίρες ξεσήκωσε αυτόματα το γυναικόκοσμο, ήταν της εταιρείας Ghost London

Eξαντλήθηκε σε χρόνο- ρεκόρ στη Βρετανία και όχι μόνο, το γαλάζιο φόρεμα με τα ανθάκια σε ρομαντικό και ρετρό ύφος, που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον στην εκδήλωση Clap For Carers. Η 38χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ μαζί με όλη την οικογένειά της χειροκρότησαν στο Λονδίνο τους εργαζόμενους στον ιατρικό κλάδο μαζί με πλήθος κόσμου που είχε βγει στο κατώφλι των σπιτιών του.

Η γαλαζοαίματη φαμίλια ήταν ντυμένη όλη σε μπλε τόνους αλλά βέβαια η Κέιτ, ως άφθαρτο style icon «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Το φόρεμα ήταν long midi, το μήκος που δεσπόζει τώρα στην παγκόσμια μόδα και βέβαια στην εβαζέ, μεσάτη γραμμή που αγαπάει η δούκισσα. Ηταν δημιουργία του σχετικά προσιτού label Ghost London, που ειδικεύεται σε boho chic και new romantic dresses. Kοστίζει 129 λίρες και αυτές τις μέρες ήταν σε έκπτωση τουλάχιστον 30%, οπότε όσες πρόλαβαν να το αγοράσουν το πέτυχαν σε πολύ χαμηλότερη τιμή , δηλαδή γύρω στις 90 λίρες.  Αξίζει να πούμε ότι η ιδέα με τα μικροσκοπικά λουλουδάκια είναι πολύ «στα πάνω» της τελευταία παραπέμποντας σε ευρωπαικές εξοχές και μυθιστορήματα, με brands όπως τα Erdem και Brock Collection να τα έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο. Είναι πολύ κοριτσίστικα και ταιριάζουν πολύ στην εποχή της άνοιξης. Τα διεθνή media υπογράμμισαν πως αρκετά τέτοια φορέματα φορούσε και η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταιάνα τη δεκαετία του ’80.
(Το ρούχο της Μίντλετον ήταν στην ομώνυμη σελίδα της εταιρείας και στο πολυκατάστημα John Lewis όπου τώρα θα βρείτε πολλά αντίστοιχα ακόμα και μισοτιμής)
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View