Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πολιτική Προστασία το αίτημα για κλείσιμο της Ηρ. Πολυτεχνείου- Αναμένεται η απόφαση

Στην Πολιτική Προστασία το αίτημα για κλ...

Διαβίβασε το αίτημα του Δήμου η Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαβίβασε στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας το σχετικό έγγραφο για το κλείσιμο της παραλιακής ζώνης της Πάτρας από Θεατράκι έως Κανελλοπούλου, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Δημοτικής Αρχής. Την τελική απόφαση για το ζήτημα αναμένεται να λάβει η Πολιτική Πρστασία.

 

Αναμένεται η απόφαση

«Η περιφέρεια έχει διαβιβάσει την πρόταση, που είναι του Δημάρχου, στην Πολιτική Προστασία, κι εκείνη θα αποφασίσει εάν τελικά μπορεί αυτή η πρόταση να εφαρμοστεί. Είναι μία πρόταση που ταιριάζει απόλυτα με τη λογική της περιφέρειας, όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα πάρκο, υπάρχουν αρκετά πρακτικά προβλήματα που θα πρέπει να συζητηθούν» αναφέρει στο thebest.gr o Χαράλαμπος Μπονάνος,, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης ανέφερε στο αίτημά του τα εξής:

"Στο εναπομείναν ανοιχτό τμήμα της παραλιακής ζώνης, μετά το κλείσιμο της περιοχής του έλους της Αγυιάς, αυξήθηκε ο συνωστισμός των πολιτών (όλων των ηλικιών) τις τελευταίες ημέρες. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού covid-19 και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, εισηγούμαστε τον περιορισμό κίνησης πολιτών από τη Βόρεια πύλη του Λιμανιού (Θεατράκι) έως την Περιοχή Πλαζ (οδός Κανελλοπούλου). Ο περιορισμός προτείνεται να ισχύει από τις 15:00 έως τις 08:00 της επομένης τις καθημερινές, καθώς και όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές. Εισηγούμαστε τα ανωτέρω μέτρα να ισχύσουν άμεσα και παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για σχετική απόφαση»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις