Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο δήμος Πατρέων ζητά απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω συνωστισμού

Ο δήμος Πατρέων ζητά απαγόρευση της κυκλ...

Στο κομμάτι από το θεατράκι μέχρι και την οδό Κανελλοπούλου

Τον περιορισμό της κίνησης των Πατρινών στην παραλιακή ζώνη της πόλης εισηγείται με έγγραφό του προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή, τις τελευταίες ημέρες και μετά το κλείσιμο του Έλους της Αγυιάς αυξήθηκε ο αριθμός των πολιτών που επιλέγουν την Ηρώων Πολυτεχνείου από το θεατράκι μέχρι την οδό Κανελλοπούλου για τη βόλτα τους και γι αυτό προτείνεται να ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 15:00 έως τις 08:00 της επομένης τις καθημερινές, καθώς και όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Αναλυτικά η επιστολή

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με έγγραφό του προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, εισηγείται τον περιορισμό της κίνησης των πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, λόγω φόβου διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής στο έγγραφό του:

«Στο εναπομείναν ανοιχτό τμήμα της παραλιακής ζώνης, μετά το κλείσιμο της περιοχής του έλους της Αγυιάς, αυξήθηκε ο συνωστισμός των πολιτών (όλων των ηλικιών) τις τελευταίες ημέρες. Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού covid-19 και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία, εισηγούμαστε τον περιορισμό κίνησης πολιτών από τη Βόρεια πύλη του Λιμανιού (Θεατράκι) έως την Περιοχή Πλαζ (οδός Κανελλοπούλου). Ο περιορισμός προτείνεται να ισχύει από τις 15:00 έως τις 08:00 της επομένης τις καθημερινές, καθώς και όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Εισηγούμαστε τα ανωτέρω μέτρα να ισχύσουν άμεσα και παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για σχετική απόφαση».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις