Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: O πατρινός σκίπερ Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος περιγράφει την περιπέτειά του στο thebest από την καραντίνα

Κορωνοϊός: O πατρινός σκίπερ Κωνσταντίνο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr πατρινός skipper από την κατ' οίκον καραντίνα στην οποία βρίσκεται

"Έφαγαν" πρόστιμο 5.000 ευρώ έκαστος και μπήκαν σε καραντίνα. Ο λόγος για τους ιστιοπλόους που ενεπλάκησαν στην μεταφορά 32 ιστιοφόρων τύπου Catamaran από την Γαλλία στην Ελλάδα. Για κακή τους τύχη, το απαγορευτικό απόπλου - κατάπλου και στην Ελλάδα, τους έπιασε εν πλώ. Αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον 90 skipper και άλλοι ιστιοπλόοι να βρεθούν μεσοπέλαγα χωρίς τη δυνατότητα να μπορούν να δέσουν σε λιμάνι. 

Ο πατρινός Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Έχοντας ταξιδέψει ακόμη και με 9 μποφόρ, κατάφερε να μπει στο λιμάνι του Αλίμου και να δέσει παρά το απαγορευτικό κατάπλου. Εκεί τον υποδέχτηκε το λιμενικό και αφού καταγράφηκε το περιστατικό επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε ένα από τα μέλη του πληρώματος. Το ίδιο συνέβη και σε άλλα 5 σκάφη που έπιασαν λιμάνι. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε όλα τα catamaran που έπιασαν λιμάνι στην χώρα μας, επιλήφθηκε και ο ΕΟΔΥ για να λάβει δείγματα από το πλήρωμα. Όλοι βγήκαν αρνητικοί ως προς τον covid-19 ωστόσο παραμένουν σε καραντίνα, ακόμη και μέσα στα σκάφη τους. 

Ακούστε τι λέει στο thebest.gr o skipper Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ο οποίος μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Πάτρα, μετά το περιπετειώδες ταξίδι του.

Έλληνες διώκονται για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις