Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Nορβηγός ηθοποιός Κρίστοφερ Χίβτζου του «Game of Thrones» διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό

O Nορβηγός ηθοποιός Κρίστοφερ Χίβτζου το...

Το ανακοίνωσε με ένα ποστ στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τονίζοντας πως πλέον ο ίδιος και η οικογένεια του είναι σε αναγκαστική καραντίνα

Μετά τους κινηματογραφικούς σταρ Τομ Χανκς και Ίντρις Έλμπα τώρα και ο Κρίστοφερ Χίβτζου, ο αγαπημένους σε όλους Τόρμουντ της πολύ επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones», ανακοίνωσε με ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως διαγνώσθηκε θετικός με τον κορωνοϊό.

«Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά σήμερα διαγνώστηκα με τον ίο convid19. Η οικογένειά μου κι εγώ έχουμε αυτό-απομονωθεί στο σπίτι μας για όσο χρειαστεί. Είμαστε καλά στην υγεία μας – μόνο εγώ έχω κάποια ελαφρά συμπτώματα αυτά της γρίπης. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω με μεγαλύτερο ρίσκο όπου μια διάγνωση με τον ιό θα τους ήταν καταστροφική, γι’ αυτό σας καλώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί – πλένετε τα χέρια σας, κρατήστε 1.5 μέτρο απόσταση από τον άλλο, μπείτε σε καραντίνα, κάντε να πάντα για να μην εξαπλωθεί. Μαζί θα πολεμήσουμε τον ιό και θα αποτρέψουμε μια κρίση στα νοσοκομεία μας. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, κρατήστε μια απόσταση και μείνετε υγιείς», αναφέρει.

Αυτόν τον καιρό όπως αναφέρει το flix.gr, ο 41χρονος Κρίστοφερ Χίβτζου - Kristofer Hivju που έχει γεννηθεί στο Όσλο και στο "Game of Thrones" υποδύθηκε τον Tormund Giantsbane, βρισκόταν στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Witcher», όπου και θα πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του Νίβελεν, το οποίο όμως διέκοψε την παραγωγή λόγο κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight