Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα

Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από σε 2. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 90 ετών ο οποίος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

 Ο 90χρονος είχε καταγωγή από την Δαμασκηνιά Βοϊου. Αρχικά βγήκε θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας.

 

Ο πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα ήταν ο 66χρονος Περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης ο οποίος νοσηλευόταν διασωνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Ο 66χρονος που νοσηλεύοταν στο νοσοκομείο του Ρίου από τις 2 Μαρτίου οπότε και είχε διαγνωστεί με τον ιό δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πριν από δύο ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του 66χρονου είχε επιβαρυνθεί σημαντικά και τότε χαρακτηριζόταν κρίσιμη η κατάστασή του.

Ο 66χρονος εκπαιδευτικός είχε διαγνωστεί θετικός μετά από ταξίδι στο Ισραήλ -ενα ταξίδι που είχε ως αποτέλεσμα έναν πληθυσμό 56 ατόμων θετικών στον κορωνοιό και την πρώτη μεγάλη δέσμη μέτρων στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας συνολικά τα κρούσματα στη χώρα είναι 190 και ελήφθησαν πιο δραστικά μέτρα με κλείσιμο καφετεριών και άλλου είδους επιχειρήσεων, που ισχύουν από σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις