Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Σεπτέμβριο περιμένουμε στις Ελληνικές αίθουσες το «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου»

Τον Σεπτέμβριο περιμένουμε στις Ελληνικέ...

Στις ΗΠΑ εφόσον δεν αλλάξει κάτι λόγω κορωνοϊού είναι να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου 2020

To παιδικό ψηφιακό animation φιλμ «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» αναμένεται για έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την ευχή να έχουν όλα ηρεμήσει μέσα στους επόμενους μήνες από την εξάπλωση του κορωνοϊού και να έχει επέλθει η κανονικότητα. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Τulip, η μεγαλύτερη σειρά animation στην ιστορία και το παγκόσμιο φαινόμενο του box-office, μας φέρνει την ανείπωτη ιστορία του 12χρονου Γκρου που ονειρευόταν να γίνει ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου.

Συνδυάζοντας την εγγύηση ποιοτικού χιούμορ της Illumination με ποπ αναφορές, το πλήρες συναίσθημα με μουσική ευαισθησία και εξωφρενική δράση, το «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» είναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του ιδιαίτερα επιτυχημένου franchise, σε παραγωγή του Κρις Μελεντάντρι και σκηνοθεσία Kyle Balda. Το προηγούμενο φιλμ «Minions» του 2015 είχε κάνει σαρωτική επιτυχία με παγκόσμιες εισπράξεις που έφτασαν το 1 δις 159 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται όπως διαβάσαμε για sequel - σίκουελ της πρώτης αυτόνομης ταινίας με κεντρικούς ήρωες τα χαριτωμένα κίτρινα Minions, και spin-off/prequel – πρίκουελ στις ταινίες του franchise του «Despicable Me – Εγώ ο Απαισιότατος».

Την σκηνοθεσία στο «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου», συνυπογράφουν οι Kyle Balda, Brad Ableson και Jonathan del Val. Στο νέο Minions επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους οι Pierre Coffin, Steve Carell,Russell Brand και η βετεράνος σούπερ σταρ Julie Andrews, ενώ στο φωνητικό κσατ προστίθενται οι Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, RZA, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo και ο παλαίμαχος Alan Arkin.

Όταν με το καλό βγει η ταινία, την αναμένουμε και στις αίθουσες της Πάτρας.

Για τις αίθουσες των ΗΠΑ η ταινία προγραμματίζεται αν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει κάτι λόγω κορωνοϊού, για τις 3 Ιουλίου 2020.

Τις φωτ. μας τις έστειλε η Tulip.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture