Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Soho Roc House της Μυκόνου: Ο ορισμός του μονοχρωματικού boho -eco chic style

Soho Roc House της Μυκόνου: Ο ορισμός το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H γαλήνη του λευκού και του μπεζ στο ολοκαίνουριο boutique resort του διάσημου beach restaurant Skorpios

Τα διεθνή media -όπως η γαλλική Vogue- φιλοξενούν τις τελευταίες μέρες αφιερώματα στο αφόρητα stylish Soho Roc House της Μυκόνου, το νέο κομμάτι του club Skorpios, πάνω στο λόφο της παραλίας Παράγκα. Πρόκειται για το ξενοδοχείο που λειτουργούσε πριν με το όνομα San Giorgio, το οποίο «υιοθετήθηκε» από τον αμερικάνο δισεκατομμυριούχο Ρόναλντ Μπερκλ, (βασικό μέτοχο του περίφημου members club «Soho House» με έδρα το Λονδίνο) για να εξελιχθεί στο απόλυτο, κυκλαδίτικο καταφύγιο των jet setters. Mε 45 δωμάτια, πισίνα, πανοραμική βεράντα, εστιατόριο και εκκλησάκι γάμων αποπνέει αμέσως αίσθηση ιδιωτικότητας και διακριτικής πολυτέλειας. Εναρμονισμένο απόλυτα στο φυσικό, βραχώδες τοπίο εστιάζει στο λευκό και τους γήινους τόνους. Καμία «κορώνα» και επιδεικτική «παραφωνία». Δείτε το ως υποδειγματική πρόταση του boho chic style με lounge αναφορές, εάν θέλετε να διακοσμήσετε αντίστοιχα το εξοχικό σας.

Η λιτότητα των ασβεστωμένων εγκαταστάσεων προιδεάζει και για τα απλά, μεσογειακά πιάτα βασισμένα στα τοπικά και φρέσκα υλικά και τα θαλασσινά. Σκεπτικό ένα ολοκληρωμένο πρότυπο ευ ζην στη φιλοξενία και την αναψυχή.  

 Επισημαίνουμε πως η «αλυσίδα» πριβέ ξενοχείων «Soho House» έχει χώρους σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Mαλιμπού, Μουμπάι, Χονγκ Κονγκ, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο, Αμστερνταμ αποτελώντας μια μεγάλη, πολυεθνική λέσχη μελών και φίλων με ειδικά προνόμια.

 H σύμπραξη με το «Scorpios», σύμφωνα με τους ανθρώπους της «Soho House», εντάσσεται στην ενίσχυση του παγκόσμιου δικτύου σε τόπους διακοπών κοσμοπολίτικης δυναμικής.  Το Soho Roc House θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Μάιο και ήδη δέχεται κρατήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View