Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Megxit: Η τελευταία κόντρα σε χρώματα, ρούχα και καπέλα στο Westminster Abbey

Megxit: Η τελευταία κόντρα σε χρώματα, ρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο; Ντύθηκαν πάντως με το ίδιο σκεπτικό

 

Τα δυο πολυσυζητημένα και αναμφίβολα επιδραστικά style icons της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, οι δυο συνομήλικες «συνυφάδες» είχαν την τελευταία τους άτυπη «κόντρα» μόδας στην αμήχανη ακολουθία της Commonwealth Day, της οποίας τα στιγμιότυπα έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον δεν συνομίλησαν, ούτε πλησίασαν η μια την άλλη, αλλά ενδυματολογικά κινήθηκαν με το ίδιο σκεπτικό. Εντονα χρώματα λόγω άνοιξης και μάλιστα σε εντυπωσιακές μονοχρωμίες, βρετανίδες designers και το παραδοσιακό dresscode με κομψά γοβάκια και καπελάκια επιλέχθηκαν για την εκδήλωση.

 Η δούκισσα του Σάσεξ αποχαιρέτησε τον τίτλο και τα υψηλά της καθήκοντα με ένα καταπράσινο φόρεμα σε στενή γραμμή και ενσωματωμένη, πλάγια εσάρπα με την υπογραφή της Emilia Wickstead. To «μπερέ» καπέλο με το βέλο ήταν του William Chambers, κρατούσε σκούρα τσάντα σε ρετρό σχήμα της Gabriella Hearst, ενώ τα μπεζ, κλασικά παπούτσια της ήταν Aquazzura.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ ξαναφόρεσε ένα ρομπ -μαντό της Catherine Walker σε βαθύ κόκκινο με βελούδινες λεπτομέρειες που έχει ξαναφορέσει. Είχε στενή μέση και κλος φούστα, που είναι και η αγαπημένη της γραμμή γενικότερα. Το καπέλο με το λουλούδι ήταν της Sally-Ann Provan και τα παπούτσια του ιταλικού οίκου Gianvito Rossi.

Στο Westminster Abbey του Λονδίνου,  το «έκπτωτο» ζεύγος κάθισε στη δεύτερη σειρά, δίπλα στον πρίγκιπα Εδουάρδο και την κόμισσα Σοφία. Ακριβώς μπροστά τους, μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Κάρολο και την Καμίλα κάθισαν Κέιτ και Ουίλιαμ.

Τα media αποφάνθηκαν πως ήταν εξίσου λαμπερές και χαμογελαστές, όμως ότι η καλιφορνέζα Μέγκαν έδειχνε πάντως πιο μοντέρνα, ενώ η Κέιτ πιο συντηρητική. Συμφωνείτε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View