Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σελίν Ντιόν: «Τρέλανε» τη Νέα Υόρκη με άνθινο Moncler και τα πιο ποθητά, super trendy looks

Σελίν Ντιόν: «Τρέλανε» τη Νέα Υόρκη με ά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δικαίωσε ξανά τον τίτλο του πιο άφοβου style icon, που υιοθετεί πρώτη τους νεωτερισμούς στη μόδα (θυμηθείτε πως έρχεται στην Αθήνα 31/7)

Η μοναδική pop diva Σελίν Ντιόν, με τη «θεική» φωνή, που της έχει αποφέρει 5 βραβεία Γκράμι και την έχει χρίσει την πιο εμπορική γυναίκα ερμηνεύτρια παγκοσμίως, αναμένεται στην Ελλάδα στις 31 Ιουλίου (Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ) αλλά αυτές τις μέρες εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, με τις επιδόσεις της στο super trendy street style στο ζενίθ. Η τραγουδίστρια του αξεπέραστου σάουντρακ του «Τιτανικού» πλησιάζει τα 52 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα έχει τρελάνει τα media και το κοινό χάρη στη σχέση της με τη μόδα και το fitness. Στο πλαίσιο λοιπόν της Courage World Tour, βρήκε αφορμή να υιοθετήσει ό,τι καλύτερο από τις κολεξιόν των πλέον επιδραστικών σχεδιαστών των ημερών μας. Εχοντας κατακτήσει πια τον τίτλο του πιο άφοβου fashion icon,  ντύθηκε εκπληκτικά με συνδυασμούς κατευθείαν από την πασαρέλα, φτιαγμένους για να ξεσηκώσουν τα βλέμματα μεμιάς.

 «Είμαι πια πενηντάρα, θέλω να παίρνω ρίσκα και να φοράω αυτό που θέλω και μου αρέσει. Εφόσον έχω την ευκαιρία να ντυθώ με υψηλή ραπτική και ρούχα που με κάνουν να νιώθω όμορφη, δυνατή και γοητευτική θα το κάνω» έχει δηλώσει.

 Το outfit που έκανε θραύση από την καθηλωτική παρουσία της στη Νέα Υόρκη, ήταν πρωτίστως το θεαματικό σύνολο με ανάγλυφα λουλούδια από τη σειρά Moncler 8 που υπογράφει ο σχεδιαστής Richard Quinn. Ηταν εμπνευσμένο από το νοσταλγικό mods style και συνδυάστηκε με χτένισμα «bob», που κατέληγε σε πρόσθετη nineties «αλογουρά».

 

Με Moncler

Με Moncler

Εθεάθη όμως επίσης με καρό σύνολο Louis Vuitton με ενσωματωμένη κάπα, με ανδρόγυνα outfits Marc Jacobs που βασίζονταν σε παντελόνια και new retro styling, καθώς και με μάξι γκαμπαντίνα Brandon Maxwell φορεμένη με στενό τζιν. Μαύρο δέρμα και χρυσή πλισέ φούστα Proenza Shouler και δυο αθλητικού ύφους προτάσεις σε φλούο τόνους με ετικέτα Balenciaga και Prada ήταν πραγματικά «μαθήματα» μόδας. «Eκανε τη δική της fashion week» γράφτηκε στον Τύπο.

Με Brandon Maxwell

Με Brandon Maxwell

Mε Marc Jacobs

Mε Marc Jacobs

Mε Marc Jacobs

Mε Marc Jacobs

Με Michael Kors

Με Michael Kors

Με Proenza Schouler

Με Proenza Schouler

Με Balenciaga

Με Balenciaga

Με Prada

Με Prada

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View