Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Για τις 9 Απριλίου μεταφέρθηκε η έξοδος του φιλμ "Η Αναζήτηση"

Για τις 9 Απριλίου μεταφέρθηκε η έξοδος ...

Πρωταγωνιστούν οι Τιμ Ροθ και Κλάιβ Όουεν

Μια συγκλονιστική ιστορία με ελπιδοφόρο μήνυμα περιγράφει η ταινία «Η Αναζήτηση - The Song of Names», στην οποία πρωταγωνιστούν οι υποψήφιοι για Όσκαρ Τιμ Ροθ και Κλάιβ Όουεν. Το φιλμ που είναι μια ταινία για τη δύναμη της φιλίας στο πέρασμα του χρόνου, σε σκηνοθεσία του Φρανσουά Ζιράρ και μουσική του Χάουαρντ Σορ, είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 αλλά τελικά μεταφέρθηκε για έξοδο στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON, για τις 9 Απριλίου 2020.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει μόλις ξεσπάσει στην Ευρώπη. Ο Μάρτιν και ο Ντοβίντλ είναι δύο αχώριστοι παιδικοί φίλοι. Ο Ντοβίντλ είναι ιδιοφυία στο βιολί. Όμως, λίγες ώρες πριν δώσει την πρώτη του συναυλία, εξαφανίζεται δίχως ίχνη. Μετά από χρόνια, ένα απρόσμενο γεγονός θα σταθεί ως αφετηρία για ένα μεγάλο ταξίδι αναζήτησης του Μάρτιν που θα ψάξει να βρει τον παλιό του φίλο. Αυτή η αναζήτηση θα οδηγήσει σε απροσδόκητες αποκαλύψεις για τους δύο άντρες αλλά και για την Έλεν, τη γυναίκα που τους ένωνε.

Διάρκεια: 1 ώρα και 53 λεπτά.

Το φιλμ όπου παίζει και η Κάθριν ΜακΚόρμακ του «Spy Game» έχει ήδη βγει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στις αίθουσες του Καναδά.

Η ταινία όταν βγει αναμένεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture