Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στη Βέσο Μάρε προβάλλεται από 27/2 το δικαστικό δράμα "Αγώνας για Δικαιοσύνη"

Στη Βέσο Μάρε προβάλλεται από 27/2 το δι...

Η ταινία με τους Τζέιμι Φοξ, Μάικλ Μπι Τζόρνταν έχει σημειώσει επιτυχία στις ΗΠΑ

Από τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα και θα μπορείτε να δείτε στα Odeon Veso Mare, είναι το κοινωνικό φιλμ βασισμένο σε πραγματική ιστορία, «Αγώνας γι δικαιοσύνη – Just Mercy» σε σκηνοθεσία: Ντεστίν Ντανιέλ Κρετόν και σενάριο του ιδίου και του Άντριου Λάνχαμ που στις ΗΠΑ προβάλλεται ήδη από τα τέλη Δεκεμβρίου 2019 με εισπράξεις που έχουν φτάσει τα 35,5 εκατ. δολάρια συν άλλα 10 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ, η Μπρι Λάρσον και οι Ο’ Σι Τζάκσον, Τζ., Ρομπ Μόργκαν, Τιμ Μπλέικ Νέλσον.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μπρετ Πόλακ

Σχεδιασμός Παραγωγής: Σάρον Σείμουρ

Μοντάζ: Νατ Σάντερς

Μουσική: Τζόελ Πι Γουέστ

Διάρκεια: 2 ώρες και 17 λεπτά.

Το φιλμ βγήκε από την Πέμπτη 27/2/2020 σε διανομή της Tanweer και στην Πάτρα παίζεται στα Odeon Veso Mare.  

 Aξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμι Φοξ έλαβε υποψηφιότητα καλύτερου Β’ Αντρικού Ρόλου στα Βραβεία Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG Awards) αλλά έχασε από τον Μπραντ Πιτ.

Ένα συναρπαστικό δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του κατά των φυλετικών διακρίσεων, που άφησε ιστορία.

Πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (Black Panther, Creed) μαζί με τους βραβευμένους με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ (Ray, Django:Unchained) και Μπρι Λάρσον των φιλμ «Room» και «Captain Marvel».

Ο διακεκριμένος Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον (The Glass Castle, Short Term 12) υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν (Μάικλ Μπι Τζόρνταν) θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντιθέτως, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα. Αναλαμβάνει την υπόθεση του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν (Τζέιμι Φοξ), που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Στα χρόνια που ακολουθούν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικού και πολιτικού παρασκηνίου, απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Γουόλτερ και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες - και το σύστημα - να είναι εναντίον τους.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture