Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 5 Μαρτίου στην Ελλάδα το θρίλερ "Ο Αόρατος Άνθρωπος"

Στις 5 Μαρτίου στην Ελλάδα το θρίλερ &qu...

Πρωταγωνιστεί η Ελίζαμπεθ Μος και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Λι Γοαυνέλ

Στις αίθουσες των ΗΠΑ κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 28/2/2020 ενώ μία εβδομάδα αργότερα στις 5 Μαρτίου θα έρθει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και την περιμένουμε και στην Πάτρα. Ο λόγος για το φιλμ τρόμου «Ο Αόρατος Άνθρωπος», μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής από τον σκηνοθέτη του «Insidious 3» και του ιδιαίτερα πρωτότυπου «Upgrade» το 2018, Λι Γουανέλ με την βραβευμένη με Εmmy ηθοποιό Ελίζαμπεθ Μος (Εμείς, Mad Men, The Handmaid’s Tale, Ο Κύριος & το Όπλο).

Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που κόβει την ανάσα, με επίκαιρες κοινωνικές προεκτάσεις από τον πρωτοπόρο παραγωγό των ταινιών του φανταστικού και του τρόμου, Τζέισον Μπλουμ, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tulip.

Παγιδευμένη σε μια κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο επιστήμονα, η Σεσίλια (Ελίζαμπεθ Μος) καταφέρνει να αποδράσει, με τη βοήθεια της αδερφής της, ενός παιδικού της φίλου και της μικρής του κόρης. Όταν ο βάναυσος πρώην σύντροφός της αυτοκτονεί, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες.

Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζεται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει. Εκτός της Elisabeth Moss, παίζουν και οι Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer & ο Oliver Jackson-Cohen στον βασικό ρόλο του επιστήμονα & βάναυσου πρώην συντρόφου της Σεσίλια.

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture