Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Η Δρ. Χαριτίνη Πετροπούλου αναλύει τη Λιπογλυπτική, την μέθοδο που κάνει θαύματα

Η Δρ. Χαριτίνη Πετροπούλου αναλύει τη Λι...

"Soft surgery" τεχνικές

Η δερματολόγος Χαριτίνη Πετροπούλου, διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία, μας ενημερώνει σχετικά με τις “softsurgery” τεχνικές που επιτυγχάνουν μείωση τοπικού λίπους-κυτταρίτιδας και είναι οι ακόλουθες:

1. ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΛΙΠΟΛΥΣΗ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ)

• Πρόκειται για έγχυση λιποδιαλυτικής ουσίας με τη μορφή ενέσεων σε περιοχές συσσώρευσης λίπους. Με αυτή την μέθοδο επιτυγχάνουμε γράμμωση και λιποδιάλυση, ενώ το τοπικό λίπος αποβάλλεται αποτον οργανισμό σιγά-σιγά με φυσικό τρόπο. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά μήνα για 3-5 μήνες.

Νέα θεραπευτικά υλικά

Χρησιμοποιούμε φόρμουλες που περιέχουν δραστικές  ουσίες κυρίως δεοξυχολικό οξύ και φωσφατιδυλοχολίνηγια λιπόλυση και καφεΐνη, καρνιτίνη, εκουίζετο, EDTA κ.ά. για την κυτταρίτιδα, οι οποίες προσφέρουν:  

• Λιπολυτική και θερμογόνο δράση

• Διούρηση

• Σύσφιξη, βελτίωση της ελαστικότητας

• Ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αποβολή τοξινών

• Αντιοξειδωτική δράση

Η θεραπεία αυτή βασίζεται στην τοπική έγχυση με λεπτήβελόνα λιπολυτικών και αγγειοδιασταλτικών ουσιών με πολύ καλά αποτελέσματα. Πρόκειται για τεχνική χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες.

 

2. CELLUERASE: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΟΣΚΑΦΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Στην κυτταρίτιδα υπάρχουν ινώσεις που έλκουν το δέρμα προς τα μέσα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σε αρκετά σημεία οι γνωστές εμβυθίσεις ή πτυχώσεις που χαλάνε την ομαλή υφή του. Χρησιμοποιούμε νέα μικροχειρουργική λεπίδα (celluerase) ειδικά σχεδιασμένη με σχήμα λόγχης στην άκρη του για να αποκολλά αυτές τις ινώσεις. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, καθώς προηγείται τοπική αναισθησία και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, καθώς το δέρμα απελευθερώνεται απευθείας και επιστρέφει στο ίδιο επίπεδο με τη γειτονική επιδερμίδα. Αρκούν μια έως δυο συνεδρίες για να αντιμετωπιστούν οριστικά οι ινώσειςκαι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και εντυπωσιακό.

 

3. ΝΗΜΑΤΑ PDO ΚΑΙ COG

Τα νήματα είναι μία ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση.
Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Στο σώμα, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, επιλέγονται νήματα διαφόρων μεγεθών και δυνατοτήτων. Συχνότερα, εφαρμόζονται για σύσφιξη και λιποδιάλυση στο εσωτερικό των μηρών, στα γόνατα αλλά και στους γλουτούς, τόσο για ανόρθωση όσο για όγκο και μείωση της κυτταρίτιδας. 

Η επιλογή και ο συνδυασμός των θεραπειών πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο δερματολόγο για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Info:

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου, MD, PhD

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών 

Τ. ιατρός Νοσ.‘ Α.Συγγρός’

Μετεκ/σα στο St Thomas' Hospital, Λονδίνο

Μέλος της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας

Μέλος της Sergio Noviello Academy, Italy

Email: [email protected]

Site: www.dermaesthetics.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View