Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Versace- Dolce e Gabbana: Πασαρέλες και διασημότητες που αναστάτωσαν το Μιλάνο

Versace- Dolce e Gabbana: Πασαρέλες και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το δυναμικό sexy, τα χειροποίητα πλεκτά και οι Κένταλ Τζένερ, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Ντέιβιντ Γκάντι front row

Δυο επιδείξεις κυριάρχησαν στo fashion stage του Μιλάνου μετά το πολύκροτο κλείσιμο των θυρών στο Armani show λόγω της επιδημίας του κορωνοιού. Versace και Dolce e Gabbana ξεσήκωσαν τα φλας με τις προτάσεις τους για τον επόμενο χειμώνα αλλά και χάρη στη συμμετοχή των πλέον περιζήτητων supermodels αλλά και των διασημοτήτων στην πρώτη σειρά θεατών.

«Mεγάλοι ώμοι και στενή μέση. Ο αισθησιασμός προέρχεται από το μυαλό και τη σκέψη μας» ήταν η φιλοσοφία της Versace Collection Fall Winter 2020-2021 κατά τη Donatella Versace. Με τους ωραίους και μοιραίους Εμιλι Ραταζκόβσκι, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Τζον Κορτατζερένα και τη σιδηρά κυρία της Vogue Αννα Γουίντουρ να χειροκροτούν, οι καλλονές Ιρίνα Σάικ, Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κάια Γκέρμπερ, Στέλλα Μάξγουελ κατέπληξαν το κοινό με τα μίνι τους.  Ρίγες, μεταλιζέ και 80s αισθητική τα στοιχεία που «έμειναν» στο κοινό.

 

Στους Dolce e Gabbana την τιμητική του είχαν τα ογκώδη, χειροποίητα πλεκτά. Μαύρα, λευκά, ασπρόμαυρα και καμηλό μάλλινα ρούχα αντικατέστησαν πανοφώρια και κορμάκια και παρουσιάστηκαν και ως total outfit. Παρόντες τα πανέμορφα μοντέλα Ντέιβιντ Γκάντι και Μπιάνκα Μπάλτι που πρωταγωνιστούσαν στις εμβληματικές καμπάνιες αρωμάτων του οίκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View