Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο 6ο Γυμνάσιο Πάτρας

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο 6ο Γυμνάσιο Πάτρας

Συγκινητική η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το 6ο Γυμνάσιο Πάτρας στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας συγκεντρώθηκαν 32 μονάδες αίματος που θα διατεθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη από αίμα. Μάλιστα στην ανακοίνωση του σχολείου, απευθύνονται ευχαριστίες στο thebest.gr, που πρόβαλε τη δράση.

Σε ανακοίνωση του σχολείου αναφέρονται τα εξής:

«Στις 14 Φεβρουαρίου, στο 6ο Γυμνάσιο Πάτρας πραγματοποιήθηκε   εθελοντική Αιμοδοσία, σε μια μέρα συμβολική για την προσφορά και την ουσιαστική αγάπη για τον συνάνθρωπο και τη ζωή.  Η προσέλευση εθελοντών Αιμοδοτών ήταν συγκινητική και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάνοντας περήφανη ολόκληρη τη σχολική κοινότητα. Συγκεντρώθηκαν 32 μονάδες Σταγόνες Ζωής, 32 μονάδες Έμπρακτης Αγάπης, γεγονός που έδωσε χαρά και δύναμη στους μικρούς «Αιμοδότες της Ζωής», την ομάδα των 25 μαθητών της Γ΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Πάτρας, που για τρία συνεχόμενα χρόνια δουλεύει αδιάκοπα και υπεύθυνα, στο πλαίσιο Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, για τον εθελοντισμό και την προσφορά αίματος.

Με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής και εκπαιδευτικής κοινότητας και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Στυλιανός» και το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και με το μήνυμα: «Ελάτε μαζί μας συγκεντρώνουμε Σταγόνες Ζωής- Γίνετε Εθελοντές Αιμοδότες, Γίνετε εσείς τα δικά μας Δυνατά Πρότυπα» κατάφεραν να δώσουν σε όλους μαθήματα Αλληλεγγύης, Αγάπης και Προσφοράς προς στο συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε θερμά το “The Best” για τη συμμετοχή του στη διάδοση στην τοπική κοινωνία της εκδήλωσης της αιμοδοσίας.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις