Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έως τις 21/2/2020 οι προτάσεις για τους εορτασμούς των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Έως τις 21/2/2020 οι προτάσεις για τους ...

Στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Τις προτάσεις τους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος καλούνται να υποβάλλουν έως την ερχόμενη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Πολιτιστικοί και άλλοι Σύλλογοι, στο πλαίσιο των εορτασμών των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 που θα λάβουν χώρα το 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας www.nafpaktos.gr και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος www.pde.gov.gr, όπου αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης, η οποία γίνεται με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας που αποστέλλεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Στόχος είναι η συνεργασία τοπικών φορέων, η διάχυση της ιστορικής γνώσης, αλλά και η εξωστρέφεια των κεντρικών ιδεών και αξιών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.  Για το λόγο αυτό κρίνεται ως πολύτιμη η ενεργοποίηση πολιτών, επιστημονικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων.  Ταυτόχρονα, εξόχως σημαντικές θεωρούνται η συμμετοχή της νεολαίας και των φορέων εκπαίδευσης, αλλά και η δραστηριοποίηση του απόδημου ελληνισμού στη διαμόρφωση του πλαισίου των εορταστικών εκδηλώσεων.

*Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Βοηθού Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, υπευθύνου για το έργο «Δυτική Ελλάδα 2021», κ. Ανδρέα Φίλια.  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2613 613163, 2613 613164, fax επικοινωνίας: 2613 613154, email επικοινωνίας: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις