Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γέρο του Μοριά την Κυριακή στην Ευαγγελίστρια

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γέρο του Μορι...

Θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα πραγματοποιήσουν επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αυτή την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 το πρωί στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας στην οδό Μαιζώνος.

Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων της Πάτρας είναι ο Δημήτρης Κομποχόλης.    

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 177 ετών από την προς Κύριον εκδημία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, θα τελέσουν το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020, από ώρα 7 π.μ. ως 10 π.μ. στον Ιερό  Μητροπολιτικό  Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών στη διάρκεια της Θείας λειτουργίας επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του θρυλικού Γέρου του Μοριά, αποδίδοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στον ήρωα και απελευθερωτή της Ελλάδας.

*Για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη θα μιλήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος που ως γνωστόν κατάγεται από την Λουκά Τριπόλεως.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις