Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γρηγόρης Πετράκος: Δεν μετάνιωσα για το ποστ για την καμπάνια κατά του aids, αλλά...

Γρηγόρης Πετράκος: Δεν μετάνιωσα για το ...

Μετάνιωσε για τον αιχμηρό τρόπο που το έγραψε

Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό, όπου μίλησε για την καριέρα του, τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθώμα και με τα παιδιά του.

Επίσης ανέφερε βλέπει τις «Άγριες Μέλισσες» από το web, ενώ μίλησε και για το αιχμηρό ποστ που είχε κάνει κι είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά που εμφανίζεται και σε μουσικές σκηνές της Πάτρας «εξοργίστηκε» με μια αφίσα που είχε τοποθετηθεί σε λεωφορείο το οποίο βρέθηκε μπροστά του πρωί ενώ πήγαινε την κόρη του στο σχολείο.

Η φωτογραφία που προκάλεσε το ομοφοβικό ξέσπαμα του τραγουδιστή εμφανίζει έναν άνδρα να δίνει ένα φιλί στο μάγουλο σε έναν άλλο άνδρα. Το δε μήνυμα που αναγραφόταν στην αφίσα, "i m positive", επίσης «ενόχλησε» τον Γρηγόρη Πετράκο.

Στην ανάρτησή είχε γράψει τα εξής:  

«Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..), καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν "i m positive"...

Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να "ευαισθητοποιηθεί" για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive... Όχι ρε εγώ δεν είμαι... Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους, αλλά Γιγαντοαφίσα στο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους pollitically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!! Αρκετά με την αυτοδιαφήμισή σας!!!»

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής κατέβασε την ανάρτηση καθώς όπως εξήγησε του το ζήτησαν κοντινά του πρόσωπα. 

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν μετάνιωσε για το ποστ που έκανε και που εξέφρασε την άποψη του αλλά για τον αιχμηρό τρόπο με το οποίο έκανε το σχόλιο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight