Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ομοφοβικό ξέσπασμα του Γρ. Πετράκου για καμπάνια κατά του AIDS

Ομοφοβικό ξέσπασμα του Γρ. Πετράκου για ...

ΔΕΙΤΕ τι τον ενόχλησε

Μια ξεκάθαρα ομοφοβική ανάρτηση έκανε στο facebook ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος με αφορμή μια αφίσα στο πλαίσιο καμπάνιας κατά του AIDS.

Ο σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά που εμφανίζεται και σε μουσικές σκηνές της Πάτρας «εξοργίστηκε» με μια αφίσα που είχε τοποθετηθεί σε λεωφορείο το οποίο βρέθηκε μπροστά του πρωί ενώ πήγαινε την κόρη του στο σχολείο.

Η φωτογραφία που προκάλεσε το ομοφοβικό ξέσπαμα του τραγουδιστή εμφανίζει έναν άνδρα να δίνει ένα φιλί στο μάγουλο σε έναν άλλο άνδρα. Το δε μήνυμα που αναγραφόταν στην αφίσα, "i m positive", επίσης «ενόχλησε» τον Γρηγόρη Πετράκο.

Στην ανάρτησή του έγραψε τα εξής:  

«Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..), καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν "i m positive"...

Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να "ευαισθητοποιηθεί" για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive... Όχι ρε εγώ δεν είμαι... Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους, αλλά Γιγαντοαφίσα στο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους pollitically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!! Αρκετά με την αυτοδιαφήμισή σας!!!»

 Λίγο αργότερα βέβαια, κατέβασε την ανάρτηση. 

ΔΕΙΤΕ και την «σοκαριστική» φωτογραφία:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight