Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μην ξεχνιέστε: Σαββατόβραδο με Καλλιπάτειρες, Κατερίνα Παναγοπούλου και το Γάλλο πρέσβη

Μην ξεχνιέστε: Σαββατόβραδο με Καλλιπάτε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η καθιερωμένη φιλανθρωπική βραδιά προμηνύεται πολύ λαμπερή με επώνυμες αφίξεις εξ Αθηνών

Ανυπομονούν τα μέλη και οι φίλοι της «Καλλιπάτειρας» στην Πάτρα: Παρουσία της προέδρου του ονομαστού γυναικείου σωματείου Κατερίνας Παναγοπούλου  και του Γάλλου πρέσβη στην Ελλάδα Patrick Maisonnave, θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατόβραδο 8 Φεβρουαρίου το δημοφιλές φιλανθρωπικό και κοσμικό event «Αχαιών Αγάπης Γεύμα». Με την ιδιαίτερα αγαπητή συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη στις οργανωτικές επάλξεις, η εκδήλωση έχει μεταφερθεί σε καινούριο χώρο, το Privilege Event House (Πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου) και υποστηρίζεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Τα έσοδα προορίζονται στο σύλλογο «Μαχητές».  Αναμένεται να ανταποκριθούν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών καθώς και διαφόρων κοινωνικών φορέων, επιστημονικών και επιχειρηματικών κλάδων ενώ θα καταφθάσουν στην πόλη μας και γνωστές Καλλιπάτειρες από την πρωτεύουσα.

 

Η βραδιά θα περιλαμβάνει γευστικό μενού με τοπικά προιόντα, κοπή βασιλόπιτας, τιμητική βράβευση του Γάλλου πρέσβη και βέβαια διασκέδαση, καθώς το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει ο αισθαντικός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος πλαισιωμένος από ορχήστρα. Αλλωστε, η εκδήλωση συνδέεται με την κορυφαία γιορτή της Πάτρας, το Καρναβάλι και είναι η μεγαλύτερη σε απήχηση από όλες της δράσεις της Καλλιπάτειρας στα μέρη μας. Όπως πάντα, οι  χορηγοί είναι αρκετοί (Λουξ, Kreosys, Lampropoulos, Kotrotsos, Blue Land, Φαρμακείο Απ. Τέκος, Ευθύμιος Χονδραλής, Λυσίας, Μentis) ενώ στη διοργάνωση συμβάλλουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Ο κ.Maisonnave με σπουδές με σπουδές ιστορίας, οικονομικών και δημόσιας διοίκησης είναι ένας επιφανής γάλλος διπλωμάτης που έχει ανακηρυχθεί ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής και ιππότης του Εθνικού Τάγματος Αξίας. Πριν από την Ελλάδα ήταν πρέσβης της Γαλλίας στο Ισραήλ.

*Οι προσκλήσεις κοστίζουν 35 ευρώ- τηλ 6937 050796

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View