Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατρός στην Κρήτη κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικο αγόρι

Γιατρός στην Κρήτη κατηγορείται ότι ασελ...

Η ανακοίνωση της διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης

Σε αναστολή των καθηκόντων του στο ΕΣΥ ετέθη ο ειδικευόμενος γιατρός νοσοκομείου της Κρήτης, ο οποίος καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό για τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιού και του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, μία υπόθεση η οποία είχε συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου που αφορούν πρόσφατες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος ιατρού για «βιασμό κατ’ εξακολούθηση ανηλίκου» και «αποπλάνηση παιδιού», η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, διερευνώντας το θέμα σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων της Κρήτης διαπίστωσε ότι ο ιατρός λαμβάνει ειδικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Την Πέμπτη 30/1/2020 η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας ζήτησε από τον Διοικητή του Δημόσιου Νοσοκομείου της Κρήτης στο οποίο ο συγκεκριμένος ιατρός υπηρετεί ως ειδικευόμενος, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Ως εκ τούτου ο Διοικητής του Νοσοκομείου έθεσε από σήμερα 3/2/2020 σε αναστολή καθηκόντων τον ειδικευόμενο ιατρό και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Νοσοκομείου θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες».

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές ημέρες, ο ειδικευόμενος γιατρός του ΕΣΥ κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις