Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Πατρινή μεσόφωνος Φωτεινή Σαμαρά μας καλεί ''Let's meet again...''

Η Πατρινή μεσόφωνος Φωτεινή Σαμαρά μας κ...

Η πρωτότυπη παράσταση - συνέντευξη με μορφή θεατρικού μονόπρακτου θα παρουσιαστεί στις 15/2/2020 στις 19.00 στην αίθουσα της Cantelena

Η Πατρινή καλλιτέχνιδα Φωτεινή Σαμαρά «ξανασυστήνεται» πολυεπίπεδα, σε κοινό και δημοσιογράφους, μέσα από μια πρωτότυπη παράσταση-συνέντευξη, σε μορφή θεατρικού μονόπρακτου που ετοιμάζει και θα παρουσιάσει το Σάββατο 15/2/2020, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του χορωδιακού ομίλου Cantelena στην οδό Μαιζώνος και Γούναρη, στην Πάτρα.

Φιλικά συμμετέχουν οι: Σοφία Μιχαηλίδη, πιάνο  & Γεωργία Καλογεροπούλου, διάλογοι.

Η μέτζο σοπράνο και πιανίστα Φωτεινή Σαμαρά όπως έγραψε στη σελίδα της στο facebook, το Νοέμβριο του 2019, «μετά από 12 χρόνια, ολοκληρώνω τον υπέροχο κύκλο δράσεων με την ομάδα μου 'Conversazione'. Eυχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους συνοδοιπόρους μου για το όμορφο αυτό ταξίδι! Marina Mylona, Sonja Mayer, Vaghinak Galoyan, Sofia Michailidi, Asatour Sarkisov, Tania Sikelianou, 'Laudamus', Pemi Zouni, Nadia Fiorou, Kleio-Danai Othoneou. Παραμένουν Όλοι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες μου! Kαι.... εγκαινιάζω μια νέα ονομασία: ''Fotini Samara, Art Projects''. Στο εξής, όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις μου (που επεκτείνονται), ατομικές και με παλιούς/νέους φίλους, θα εκπροσωπούνται από αυτή την διακριτική ονομασία”.

H ταλαντούχα Φωτεινή Σαμαρά έχει μία πολύχρονη πορεία και παρουσία στο λυρικό τραγούδι και έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα και αλλού. Μία απ’ αυτές, να θυμίσουμε πως ήταν η συναυλία ''Μια νύχτα με τον Μάνο...'', που είχε διοργανώσει όμιλος ''INNER WHEEL Πατρών- Βορρά-Ρίου'’, υπέρ των σκοπών του Αντωνοπούλειου Ιδρύματος.

Σε εκείνη τη μοναδική συναυλία τον Σεπτέμβριο του 2015, είχαν πάρει μέρος η μεσόφωνος Φωτεινή Σαμαρά και η αγαπητή ηθοποιός Πέμη Ζούνη, προσφέροντας στο ακροατήριό τους ένα μαγικό και ποιοτικό ταξίδι, στην προσωπικότητα και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι, που προξένησε έντονη συγκίνηση!

Τις είχαν συνοδεύσει επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί της καλλιτεχνικής ομάδας "Conversazione" της Φωτεινής Σαμαρά: η πιανίστα Μαρίνα Μυλωνά, η βιολονίστα Τάνια Σικελιανού και ο τσελίστας Vaghinak Galoyan.

Η φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture