Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Iρίνα Σάικ: Μισόγυμνη στο club Annabel’s, ούτε που μίλησε στον Μπράντλει Κούπερ

Iρίνα Σάικ: Μισόγυμνη στο club Annabel’s...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με δικτυωτό φόρεμα Burberry εκτόπισε άλλες πολύ πιο κομψές ντίβες, ως το απόλυτο sexy icon της Vogue

To… κουτσομπολιό στον απόηχο των βρετανικών Οσκαρ, ήταν ένα: η Ιρίνα Σάικ σε μια από τις πλέον αποκαλυπτικές της εμφανίσεις πρωταγωνίστησε στο πιο λαμπερό after party, ενώ ο «πρώην» της και πατέρας της κόρης της, Μπράντλει Κούπερ ήταν εκεί και δεν αντάλλαξαν κουβέντα!

 

Στο Fashion and Film Party της  βρετανικής Vogue και του οίκου κοσμημάτων Tiffany στην ονομαστή λέσχη Annabel’s  στο κέντρο του Λονδίνου, η εκθαμβωτική ρωσίδα καλλονή Ιρίνα γιόρτασε το εξώφυλλό της στο τεύχος του Μαρτίου και τη συνεργασία της με τον οίκο Burberry ως μούσα του Riccardo Tisci. To event ακολούθησε την απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Bafta προσελκύοντας την πλειοψηφία των stars, με τα φλας να αστράφτουν κυρίως πάνω στην 34χρονη supermodel. Συγκεκριμένα, το ντύσιμό της ήταν ένα εντελώς διάφανο φόρεμα από μπεζ, ολοκέντητο δίχτυ που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη. «Δούλεψαν μαζί με τον Tisci. Στόχος η αποθέωση του sex appeal» διαβάσαμε στη Vogue.

H Iρίνα, πολύ άνετη ως beauty icon που συνηθίζει τις τολμηρές αμφιέσεις, φωτογραφήθηκε στο πλευρό του οικοδεσπότη και editor-in-chief Edward Enninful και βέβαια επισκίασε άλλες πολύ πιο κομψές κυρίες της βραδιάς, όπως τη Βικτόρια Μπέκαμ και τη Σαρλίζ Θερόν που επέλεξαν σοφιστικέ κοστούμια. Ο Μπράντλει Κούπερ που έδειχνε συγκρατημένα κεφάτος κάθισε σε τραπέζι μαζί με το Ρόμπερτ ντε Νίρο και τη Λόρα Ντερν και δεν αναμίχθηκε με τον κόσμο της μόδας. Σε ένα κοινό τους στιγμιότυπο η Ιρίνα έδειξε μάλλον αμήχανη. Περιορίστηκε λοιπόν σε δηλώσεις για τον Tisci. «Είναι τόσο γλυκός και προσγειωμένος, από τους ανθρώπους που πρωτοσυναντάς και νιώθεις πως τους ξέρεις καιρό. Εκείνους που θέλεις να τους έχεις φίλους σου» δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View