Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε!»

«Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν του...

Αντιδράσεις μετά την απόφαση να ολοκληρώσει ξαφνικά τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών - Η απάντηση των συνεργατών του

Την οργισμένη αντίδραση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου να αποχωρήσει από το μαγαζί την περασμένη Τετάρτη.

Τότε, θυμίζουμε, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας και μεγάλης επιτυχίας. 

Ήταν μια απόφαση  που εξέπληξε τους πάντες, αφού το σχήμα έπρεπε κανονικά να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, και αφού Παρασκευή και Σάββατο το νυχτερινό κέντρο δεν άνοιξε τις πόρτες του, ήρθε και η απάντηση των εργαζομένων του μαγαζιού στον Νίκο Οικονομόπουλο, με μια ανακοίνωση σε πολύ σκληρό ύφος. 

«Εμείς, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία, που απ' ό,τι φαίνεται δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν! 

Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν, αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! 

Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτήν τη δύσκολη για εμάς συγκυρία», έγραψαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι, υπογράφοντας την ανακοίνωση ονομαστικά.

 

Την αιχμηρή ανάρτηση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών στον Νίκο Οικονομόπουλο, απάντησαν με ανακοίνωσή τους οι στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή.

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο.

Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του.

Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια.

Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.

Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».

Τα ερωτήματα για την διακοπή της συνεργασίας Οικονομόπουλου - Τσακουμάκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight