Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σωσίας της Μέγκαν Μάρκλ ζει στην Αμερική! Απίστευτη ομοιότητα

Η σωσίας της Μέγκαν Μάρκλ ζει στην Αμερι...

Είναι μητέρα δυο παιδιών και επίσης πολύ όμορφη

Αν τυχόν βρεθείτε στο Μιζούρι των Η.Π.Α. και νομίζετε ότι η γυναίκα που κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ είναι η Μέγκαν Μαρκλ, καλύτερα να ρίξετε μια δεύτερη ματιά.
Υπάρχει η πιθανότητα να πρόκειται για την Akeisha Land, μια πολύ όμορφη μητέρα δύο παιδιών, την οποία κοιτάζοντάς τη κανείς, σίγουρα παρατηρεί μια απίθανη ομοιότητα με τη Μέγκαν Μαρκλ. Η νεαρή influncer συγκεντρώνει κάτι λιγότερο από 160 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, όπου συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες των δυο παιδιών της.
«Πολλές φορές μου λένε ότι μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ και όχι μόνο online. Τυχαίος κόσμος έρχεται και μου λέει “Σου έχει πει κανείς ότι μοιάζεις με τη...” και γελάω πριν καν τελειώσουν την πρότασή τους, γιατί ξέρω ακριβώς τι θα μου πουν. Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές!» είπε η influencer σε συνέντευξή της.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ίδια δε βλέπει κάποια φοβερή ομοιότητα, συγκρίνοντας τον εαυτό της με τη Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που ωστόσο παρατηρούν ακόμα και τα οικογενειακά της πρόσωπα «Βέβαια, το θεωρώ μεγάλο κομπλιμέντο, αφού είναι κούκλα» συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight