Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Γκουίνεθ Πάλτρρου θα αρμενίσει στη Μεσόγειο: Μας καλεί σε κρουαζιέρα ευεξίας το καλοκαίρι!

Η Γκουίνεθ Πάλτρρου θα αρμενίσει στη Μεσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πασίγνωστη σταρ και η εταιρεία της Goop συνεργάζονται με τη Celebrity Cruises και το κόστος του ταξιδιού δεν είναι απλησίαστο

Κάτοχος Οσκαρ αλλά και ένα από τα πιο επιδραστικά style & beauty icons των ημερών μας, η 47χρονη αμερικανίδα σταρ Γκουίνεθ Πάλτροου μας κάνει μια καλοκαιρινή πρόταση- πειρασμό! Εκπροσωπώντας την πολύπλευρη και πολυσσυζητημένη εταιρία που ίδρυσε, την Goop, θα είναι οικοδέσποινα σε μια κρουαζιέρα ευεξίας στη Μεσόγειο, εγκαινιάζοντας συνεργασία με την Celebrity Cruises.

Η Πάλτροου θα συμμετάσχει σε μια σειρά από events που θα γίνουν εν πλω στο Celebrity Apex, το νέο πλοίο της εταιρίας. Όλα αυτά βέβαια με αφορμή την Ημέρα Ευεξίας που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2020, στο ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο πλοίο της Celebrity Cruises, το οποίο θα αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη και θα κάνει τον γύρο της Μεσογείου.

Η εταιρεία Celebrity Cruises συνεργάζεται με την ηθοποιό, guru της υγιεινής διατροφής και ζωής,  σε ένα ταξίδι 11 ημερών με τίτλο "Goop at Sea". Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση με την ίδια και συνεδρίες με ειδικούς για το πνεύμα και το σώμα.

 Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας της σταρ στο Instagram, με ένα βίντεο που δείχνει το κρουαζιερόπλοιο στη θάλασσα και κάποιες δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται. Απολαύστε λοιπόν μια περιήγηση σε Ισπανία, Γαλλία και  ιταλική Ριβιέρα συμμετέχοντας σε συνεδρίες για το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή.

Τα εισιτήρια γι' αυτή την κρουαζιέρα ξεκινούν από 750 λίρες και είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Celebrity Cruises. Η κρουαζιέρα ξεκινά από τη Βαρκελώνη στις 26 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει 11 νύχτες. Το πλοίο θα περάσει συγκεκριμένα από Προβηγκία, Μόντε Κάρλο, Νίκαια, Σάντα Μαργκερίτα, Ρώμη,  Νάπολη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Βαλένθια.

«Με το Goop at Sea, θα ανασύρουμε αυτό το περιπετειώδες πνεύμα με μια σειρά μεταμορφωτικών εμπειριών με μερικούς από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες και θεραπευτές ευεξίας», λέει εκπρόσωπος της εταιρίας.

Εκτός από τη συνάντηση με τη Γκουίνεθ Πάλτροου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Έλιζ Λόενεν υπεύθυνη περιεχομένου της Goop και θα απολαύσουν γεύματα που θα επιμεληθεί η συντάκτρια της στήλης διατροφής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View